Jäsenyyteen sisältyvät palvelut

Kun taloyhtiö on Kiinteistöliitto Keski-Suomen jäsen, sen johdon - eli hallituksen jäsenten, isännöitsijän, tilin- ja toiminnatarkastajien - käytössä ovat Kiinteistöliiton asiantuntijoiden palvelut veloituksetta:

Neuvonta. Yhteensä liki 20 asiantuntijaa antavat puhelinneuvontaa laki-, korjausrakentamis-, energia- sekä talous- ja veroasioissa. Myös paikallinen neuvonta Jyväskylässä.  

Tapahtumat. Koulutusta ja muita tapahtumia Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa sekä webinaareja verkossa. Lisäksi koulutusvideoita ja verkkokursseja.

Jäsenlehti. Ajankohtaista asiaa Keski-Suomen Kiinteistöviesti -jäsenlehdessä, joka postitetaan neljä kertaa vuodessa. Puheenjohtajalle lisäksi jäsenetuna Suomen Kiinteistölehti. 

Jäsenkirje. Lähetämme sähköpostitse tietoa tulevista tapahtumista ja muista alueemme taloyhtiöiden kannalta kiinnostavista ajankohtaisista asioista joka kuukausi. 

Jäsensivut. Taloyhtiön tietopankista löytyvät oppaat, ohjeet, koulutusvideot, tilaisuuksien aineistot, asiakirjapohjia ja paljon muuta hyödyllistä.

Tarjoamme myös asiantuntija-apua taloyhtiön kokouksiin ja sovitteluapua taloyhtiön riita-asioissa, ja avustamme taloyhtiöitä osakeluettelon siirtämisessä Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään.

Lisäksi jäsenyys sisältää runsaasti rahanarvoisia jäsenetuja jotka taloyhtiön kannattaa hyödyntää!

Lue lisää Kiinteistöliiton jäsenpalveluista Jäsenpalvelut 2022 -oppaasta 

Mobiilijäsenkortti

Älypuhelimen Mobiilijäsenkortti-sovelluksella voit soittaa neuvontapalveluihin, ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin, päivittää omia tietojasi jäsenrekisteriin ja hyödyntää jäsenetuja.

Lue lisää

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.