Maksuttomat jäsenpalvelut

 

 

Kun taloyhtiö kuuluu Kiinteistöliittoon, sen hallituksen jäsenten, tilin- ja toiminnantarkastajien sekä isännöitsijän käytössä ovat monipuoliset jäsenpalvelut veloituksetta:

Neuvonta. Asiantuntijat antavat puhelinneuvontaa lakiasioissa, korjausrakentamisen asioissa, energia-asioissa sekä talous- ja veroasioissa. Paikallinen neuvonta Jyväskylässä.  

Koulutus. Koulutusta ja muita tapahtumia Jyväskylässä ja muilla Keski-Suomen paikkakunnalla sekä webinaareja verkossa. Lisäksi koulutusvideoita ja verkkokursseja jäsensivuillamme. 

Jäsensivut. Taloyhtiön tietopankista löytyvät oppaat, ohjeet, koulutusvideot, tilaisuuksien aineistot, uutiskirjeet, jäsenlehdet ja paljon muuta hyödyllistä.

Lehdet. Keski-Suomen Kiinteistöviesti (4 numeroa) taloyhtiön koko hallitukselle ja jäsenetuna Suomen Kiinteistölehti (10 numeroa) yhdelle henkilölle. Sähköiset versiot ovat kaikkien luettavissa jäsensivuilla. 

Uutiskirjeet. Ajankohtaista tietoa kiinteistöistä sekä tulevista jäsentapahtumista ja muista jäsenpalveluista sähköpostitse kuukausittain. 

Lue Kiinteistöliiton Jäsenpalvelut 2021 -opas 

 

Mobiilijäsenkortti

Älypuhelimen Mobiilijäsenkortti-sovelluksella voit soittaa neuvontapalveluihin, ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin, päivittää omia tietojasi jäsenrekisteriin ja hyödyntää jäsenetuja.

Lue lisää

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.