Maksuttomat jäsenpalvelut

 

 

Kun taloyhtiö kuuluu Kiinteistöliittoon, taloyhtiön hallituksen jäsenten, tilin- ja toiminnantarkastajien sekä isännöitsijän käytössä ovat kaikki kiinteistöyhdistyksen paikalliset ja Kiinteistöliiton valtakunnalliset jäsenpalvelut veloituksetta:

Neuvonta. Asiantuntijat antavat puhelinneuvontaa  laki-, korjausrakentamis-, energia-, talous- ja veroasioissa. Lisäksi paikallinen neuvonta Jyväskylän toimistolla. 

Koulutus. Koulutusta ja muita paikallisia tapahtumia kuukausittain sekä webinaareja viikottain. Lisäksi koulutusvideoita ja verkkokursseja. 

Jäsensivut. Taloyhtiön tietopankista löytyvät oppaat, ohjeet, koulutusvideot, tilaisuuksien aineistot, uutiskirjeet, jäsenlehdet ja paljon muuta hyödyllistä.

Jäsenlehti. Keski-Suomen Kiinteistöviesti (4 numeroa) taloyhtiön koko hallitukselle. Lisäksi jäsenetuna Suomen Kiinteistölehti (10 numeroa) yhdelle henkilölle.

Uutiskirjeet. Ajankohtaista tietoa kiinteistöistä sekä tulevista jäsentapahtumista ja muista jäsenpalveluista sähköpostitse kuukausittain. 

Lue Kiinteistöliiton Jäsenpalvelut 2021 -opas 

 

Mobiilijäsenkortti

Älypuhelimen Mobiilijäsenkortti-sovelluksella voit soittaa neuvontapalveluihin, ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin, päivittää omia tietojasi jäsenrekisteriin ja hyödyntää jäsenetuja.

Lue lisää

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.