Maksuttomat jäsenpalvelut

 

 

Jäsenyys tuo taloyhtiön hallituksen ja isännöinnin käyttöön monipuoliset kiinteistöyhdistyksen paikalliset ja Kiinteistöliiton valtakunnalliset jäsenpalvelut veloituksetta:

  • Neuvonta. Asiantuntijat antavat laki-, korjaus-, energia-, talous- ja veroneuvontaa puhelimitse. Lisäksi paikallinen neuvonta ja sovittelu Jyväskylän toimistolla. 
  • Koulutus. Vuosittain noin 20 koulutus- ja muuta tapahtumaa Keski-Suomessa. Lisäksi webinaareja, koulutusvideoita, verkkokoulutuksia ja verkkokursseja. 
  • Jäsensivut. Oppaat, ohjeet, suositukset, lomakkeet, asiakirjapohjat, laskurit, sovellukset, tilaisuuksien aineistot, uutiskirjeet, jäsenlehdet ja paljon muuta hyödyllistä.
  • Jäsenlehdet. Keski-Suomen Kiinteistöviesti (4 numeroa) kaikille yhteyshenkilöille ja Suomen Kiinteistölehti (10 numeroa) yhdelle henkilölle.
  • Uutiskirjeet. Ajankohtaista tietoa kiinteistöalalta sekä tulevista jäsentapahtumista ja muista jäsenpalveluista sähköpostitse kuukausittain. 

Lue Kiinteistöliiton Jäsenpalvelut 2020 -opas!

 

Mobiilijäsenkortti

Älypuhelimen Mobiilijäsenkortti-sovelluksella voit soittaa neuvontapalveluihin, ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin, päivittää omia tietojasi jäsenrekisteriin ja hyödyntää jäsenetuja.

Lue lisää

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.