Maksuttomat jäsenpalvelut

 

 

Jäsenyys tuo taloyhtiön luottamushenkilöiden ja isännöitsijän käyttöön monipuoliset kiinteistöyhdistyksen paikalliset ja Kiinteistöliiton valtakunnalliset jäsenpalvelut veloituksetta:

  • Neuvonta. Asiantuntijat antavat puhelinneuvontaa  laki-, korjausrakentamis-, energia-, talous- ja veroasioissa. Lisäksi paikallinen neuvonta Jyväskylän toimistolla. 
  • Koulutus. Vuosittain noin 20 koulutus- ja muuta tapahtumaa Keski-Suomessa. Lisäksi webinaareja, koulutusvideoita, verkkokoulutuksia ja verkkokursseja. 
  • Jäsensivut. Taloyhtiön tietopankista löytyvät oppaat, ohjeet, koulutusvideot, tilaisuuksien aineistot, uutiskirjeet, jäsenlehdet ja paljon muuta hyödyllistä.
  • Jäsenlehdet. Keski-Suomen Kiinteistöviesti (4 numeroa) kaikille taloyhtiön luottamushenkilöille, ja Suomen Kiinteistölehti (10 numeroa) yhdelle henkilölle.
  • Uutiskirjeet. Ajankohtaista tietoa kiinteistöistä sekä tulevista jäsentapahtumista ja muista jäsenpalveluista sähköpostitse kuukausittain. 

Lue Kiinteistöliiton Jäsenpalvelut 2020 -opas!

 

Mobiilijäsenkortti

Älypuhelimen Mobiilijäsenkortti-sovelluksella voit soittaa neuvontapalveluihin, ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin, päivittää omia tietojasi jäsenrekisteriin ja hyödyntää jäsenetuja.

Lue lisää

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.