Jäsenyyteen sisältyvät palvelut

Kun taloyhtiö on Kiinteistöliitto Keski-Suomen jäsen, sen johdon - eli hallituksen jäsenten, isännöitsijän, tilin- ja toiminnatarkastajien - käytössä ovat Kiinteistöliiton asiantuntijoiden palvelut veloituksetta:

Jäsenten neuvonta. Yhteensä 20 asiantuntijaa antavat puhelinneuvontaa laki-, korjausrakentamis-, energia-, talous- ja veroasioissa. Lisäksi Jyväskylän toimistomme neuvoo kaikissa taloyhtiön asioissa. 

Jäsenten koulutus. Koulutusta ja muita tapahtumia Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa. Verkossa lisäksi webinaareja, koulutusvideoita ja verkkokursseja.

Jäsenlehti. Ajankohtaista asiaa Keski-Suomen Kiinteistöviesti -jäsenlehdessä, joka postitetaan kotiin neljä kertaa vuodessa. Puheenjohtajalle lisäksi Suomen Kiinteistölehti jäsenetuna. 

Jäsenkirje. Lähetämme sähköpostitse tietoa tulevista tapahtumista ja muista alueemme taloyhtiöiden kannalta tärkeistä ajankohtaisista asioista joka kuukausi. 

Jäsensivut. Taloyhtiön tietopankista löytyvät Lakibotti, Vastuunjako 3D-palvelu, oppaat ja ohjeet, koulutusvideot, tilaisuuksien aineistot, asiakirjapohjia ja paljon muuta hyödyllistä.

Lisäksi avustamme jäseniämme taloyhtiön kokouksissa, taloyhtiön riita-asioiden sovittelussa ja taloyhtiön osakeluettelon siirtämisessä Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään.

Jäsenyys sisältää myös runsaasti rahanarvoisia jäsenetuja!

Lue lisää Jäsenpalvelut 2022 -oppaasta 

Mobiilijäsenkortti

Älypuhelimen Mobiilijäsenkortti-sovelluksella voit soittaa neuvontapalveluihin, ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin, päivittää omia tietojasi jäsenrekisteriin ja hyödyntää jäsenetuja.

Lue lisää

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.