Jäsenyyteen sisältyvät palvelut

Kun taloyhtiö on Kiinteistöliitto Keski-Suomen jäsen, sen johdon käytössä ovat Kiinteistöliiton asiantuntijoiden palvelut veloituksetta:

Jäsenten neuvonta. Asiantuntijat antavat puhelinneuvontaa lakiasioissa, korjausrakentamis- ja energia-asioissa sekä talous- ja veroasioissa. Paikallinen neuvonta Jyväskylässä.  

Jäsenten koulutus. Koulutusta ja muita tapahtumia Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa sekä webinaareja verkossa. Lisäksi koulutusvideoita ja verkkokursseja.

Jäsenviestintä. Ajankohtaista asiaa Keski-Suomen Kiinteistöviesti -jäsenlehdessä, uutiskirjeissä ja tiedotteissa. Kaikki ovat luettavissa myös myös jäsensivuilla. 

Jäsensivut. Taloyhtiön tietopankista löytyvät oppaat, ohjeet, koulutusvideot, tilaisuuksien aineistot, asiakirjapohjia ja paljon muuta hyödyllistä.

Yhdistyksen toiminnanjohtaja voi toimia puheenjohtajana yhtiökokouksessa, asiantuntijana taloyhtiön kokouksissa tai sovittelijana taloyhtiön riita-asioissa.

Avustamme sellaisia yhdistykseen kuuluvia taloyhtiöitä, jotka toimivat ilman ammatti-isännöintiä, osakeluettelon siirtämisessä Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään.

Jäsenyys sisältää myös paljon rahanarvoisia jäsenetuja.

Lue Kiinteistöliiton Jäsenpalvelut 2021 -opas 

 

Mobiilijäsenkortti

Älypuhelimen Mobiilijäsenkortti-sovelluksella voit soittaa neuvontapalveluihin, ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin, päivittää omia tietojasi jäsenrekisteriin ja hyödyntää jäsenetuja.

Lue lisää

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.