Etuja ja alennuksia jäsenille

Kiinteistöyhdistyksen jäsenyys tarjoaa sellaisia jäsenetuja, jotka tuovat yhtiölle kustannussäästöjä. 

Katso lisää tällä hetkellä voimassa olevia jäsenetuja ja -alennuksia jäsensivuilta!

Kiinteistöalan Kustannus Oy

Suomen Kiinteistöliiton jäsenet saavat 20 % alennuksen Kiinteistöalan Kustannus Oy:n normaalihintaisista kirjoista, lomakkeista ja sähköisistä tuotteista. 

Lue lisää Kiinteistöalan Kustannus Oy:n jäseneduista.

Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy

Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy tarjoaa Kiinteistöliiton jäsenille 10 % alennuksen hallitus- ja luottamushenkilöstön koulutuksesta. Tutustu koulutuksiin osoitteessa www.kiinko.fi.

Kiinteistöliiton sähköisiä kirjoja

Kiinteistöliitto tarjoaa jäsentensä käyttöön sähköisesti luettavissa olevia kirjoja. Lue lisää jäsensivuilta. 

Suomen Kiinteistölehti

Kiinteistöliiton jäsenyyteen kuuluu yksi Kiinteistölehden vuosikerta (10 numeroa). Jäsenyhtiön hallitus ja isännöitsijä voivat tilata lisävuosikerran hintaan 25 euroa (norm. 92 euroa). 

Tilaa Kiinteistölehti osoitteesta www.kiinteistolehti.fi.

taloyhtiosivut.fi

Kiinteistöliitto tarjoaa jäsenen käyttöön taloyhtiön omat nettisivut maksuttomana jäsenetuna. Sivut tehostavat asukasviestintää ja parantavat asukkaiden tiedonsaantia.

Tervetuloa taloyhtiösivuille

 

Mobiilijäsenkortti

Älypuhelimen Mobiilijäsenkortti-sovelluksella voit soittaa neuvontapalveluihin, ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin, päivittää omia tietojasi jäsenrekisteriin ja hyödyntää jäsenetuja.

Lue lisää

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.