Jäsensivut - tietopankki jäsenille

Kiinteistöliiton jäsensivut palvelevat jäsentaloyhtiöiden hallituksia ja isännöitsijöitä. Sivut ovat nyt aiempaa helppokäyttöisemmät ja sisällöltään laajemmat.

Jäsensivuilta löydät tietoa taloyhtiölle tärkeistä asioista, jäsentiedotteita, oppaita, lomakkeita ja koulutusten aineistoja. Myös omien jäsentietojen päivittäminen sujuu uusilla jäsensivuilla kätevästi.

Jäsensivuille rekisteröityminen ja kirjautuminen tapahtuu näiden Keski-Suomen Kiinteistöyhdistyksen sivujen tai Kiinteistöliiton sivujen kautta. Linkki jäsensivuille löytyy sivujen oikeasta yläkulmasta. 

Voit rekisteröityä jäsensivujen käyttäjäksi taloyhtiösi jäsennumerolla, mikäli sähköpostiosoitteesi on merkitty jäsenrekisteriin kyseisen jäsentalon kohdalle. 

Jos sähköpostiosoitteesi ei ole vielä yhdistyksen tiedossa, ilmoita se ja muut yhteystietosi (taloyhtiön nimi, oma nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi) yhdistyksen toimistolle toimisto@k-sky.fi tai osoitteeseen jasentiedot@kiinteistoliitto.fi.

Mobiilijäsenkortti

Älypuhelimen Mobiilijäsenkortti-sovelluksella voit soittaa neuvontapalveluihin, ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin, päivittää omia tietojasi jäsenrekisteriin ja hyödyntää jäsenetuja.

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.