Jäsentapahtumat

Jäsenyyteen sisältyy runsaasti maksuttomia koulutus- ja muita tapahtumia jäsenen edustajille. Tapahtumissamme on vuosittain noin 1000 osallistujaa. 

Tulevista tapahtumista löytyy tietoa ja niihin voi ilmoittautua tapahtumakalenterissaTilaisuuksien materiaalit löytyvät jäsensivuilta. 

Koulutukset hallitusten jäsenille

Jäsentaloyhtiöiden hallitusten jäsenten koulutuksissa aiheita ovat mm. kunnossapitovastuut, vahingonkorvausvastuut, talouden suunnittelu, turvallisuus ja viestintä sekä hyvä hallintotapa ja hallitustyöskentely taloyhtiöissä.

Puheenjohtajaillat

Puheenjohtajailtoja järjestetään 3-4 vuosittain. Niiden tarkoituksena on tehostaa jäsentaloyhtiöiden hallituksien puheenjohtajien välistä verkostoitumista ja keskinäistä tiedon sekä kokemusten vaihtoa.

Kohdevierailut

Kiinteistöyhdistys järjestää jäsenilleen kohdevierailuja esimerkiksi kiinteistöihin, joissa on käynnissä peruskorjauksia.

Webinaarit 

Koulutuksia tarjotaan yhä enemmän myös webinaareina, jolloin luentoa voi seurata verkossa tietokoneella tai älypuhelimella. Tulossa olevat webinaarit löytyvät tapahtumakalenteristamme.

Verkkokoulutukset

Jäsenyhtiöiden edustajat saavat veloituksetta käyttöönsä seuraavat Kiinteistöalan Kustannus Oy:n digitaaliset verkkokoulutukset:

Koulutusvideot

Videot ovat lyhyitä tietoiskuja, joita kukin voi katsoa silloin kun se hänelle parhaiten sopii. Kaikki videot löytyvät jäsensivuilta. Osa videoista on katsottavissa myös YouTubesta Kiinteistöliiton kanavalta. 

Mobiilijäsenkortti

Älypuhelimen Mobiilijäsenkortti-sovelluksella voit soittaa neuvontapalveluihin, ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin, päivittää omia tietojasi jäsenrekisteriin ja hyödyntää jäsenetuja.

Lue lisää

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.