Koulutusta jäsenille

Jäsenyyteen sisältyy runsaasti maksuttomia koulutuksia jäsenyhtiön edustajille. Tapahtumissamme on vuosittain noin 1000 osallistujaa. 

Tulevista tapahtumista löytyy tietoa ja niihin voi ilmoittautua tapahtumakalenterissaTilaisuuksien materiaalit löytyvät jäsensivuilta. Joistakin tilaisuuksista on myös videotallenteita.

Koulutukset hallituksille

Jäsentaloyhtiöiden hallitusten jäsenten koulutuksissa aiheita ovat mm. kunnossapitovastuut, talouden suunnittelu, turvallisuus ja viestintä taloyhtiössä. 

Taloyhtiöiden hallitusten kokoonpanoissa tapahtuu muutoksia vuosittain. Järjestämme vuosittain koulutuksia, joissa kerrataan hyvää hallintotapaa ja hallitustyöskentelyä taloyhtiöissä.

Puheenjohtajaillat

Puheenjohtajailtoja järjestetään 3-4 vuosittain. Niiden tarkoituksena on tehostaa jäsentaloyhtiöiden hallituksien puheenjohtajien välistä verkostoitumista ja keskinäistä tiedon sekä kokemusten vaihtoa.

Koulutusta kiinteistöalan ammattilaisille

Kiinteistöyhdistyksen Juhlarahasto järjestää koulutusta ajankohtaisista aiheista säännöllisesti kiinteistöalan ammattilaisille. Tarkoitus on auttaa heitä ylläpitämään ja kehittämään ammatillista osaamistaan ja siten hoitamaan kiinteistöjä entistä paremmin.

Keski-Suomen Taloyhtiöpäivä

Keski-Suomen Kiinteistöyhdistys on järjestänyt yhteistyössä Keski-Suomen Ammatti-isännöitsijöiden kanssa Keski-Suomen Taloyhtiöpäivä -tapahtuman Jyväskylässä 2018 ja 2019. Vuonna 2020 tapahtuma järjestetään 11.11.

Kohdevierailut

Kiinteistöyhdistys järjestää jäsenilleen kohdevierailuja esimerkiksi kiinteistöihin, joissa on käynnissä peruskorjauksia.

Verkkokoulutukset

Jäsenyhtiöiden edustajat saavat veloituksetta käyttöönsä seuraavat Kiinteistöalan Kustannus Oy:n digitaaliset verkkokoulutukset:

Webinaarit 

Joitakin koulutuksia tarjotaan myös webinaareina, jolloin luentoa voi seurata verkossa tietokoneella tai älypuhelimella. Tulossa olevat webinaarit löytyvät tapahtumakalenteristamme.

Videot

Videot ovat lyhyitä tietoiskuja, joita kukin voi katsoa silloin kun se hänelle parhaiten sopii. Kaikki videot löytyvät jäsensivuiltamme. Osa videoista on katsottavissa myös YouTubesta Kiinteistöliiton kanavalta. 

Myös joistakin järjestämistämme koulutuksista voi olla videotallenteita. Ne löytyvät jäsensivuilta kyseisen koulutuksen aineistoista.

Mobiilijäsenkortti

Älypuhelimen Mobiilijäsenkortti-sovelluksella voit soittaa neuvontapalveluihin, ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin, päivittää omia tietojasi jäsenrekisteriin ja hyödyntää jäsenetuja.

Lue lisää

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.