Jäsenten koulutus 

Jäsenyyteen sisältyy runsaasti maksuttomia koulutus- ja muita tapahtumia jäsenen edustajille. Tapahtumissamme on vuosittain yhteensä noin 1000 osallistujaa. 

Tulevista tapahtumista löytyy tietoa ja niihin voi ilmoittautua tapahtumakalenterissaTilaisuuksien materiaalit löytyvät jäsensivuilta.

Koulutukset hallitusten jäsenille

Jäsentaloyhtiöiden hallitusten jäsenten koulutuksissa aiheita ovat mm. kunnossapitovastuut, vahingonkorvausvastuut, talouden suunnittelu, turvallisuus ja viestintä sekä hyvä hallintotapa ja hallitustyöskentely taloyhtiöissä.

Hallitusten puheenjohtajille järjestetään puheenjohtajailtoja, joiden tarkoituksena on tehostaa verkostoitumista sekä keskinäistä tiedon ja kokemusten vaihtoa. Teemoina ovat olleet esimerkiksi isännöintipalveluiden hankkiminen ja hyvä hallintotapa taloyhtiössä. 

Kohdevierailut

Järjestämme vierailuja mielenkiintoisiin kohteisiin. Vierailuja on tehty esimerkiksi LVIS-saneerausta tekeviin kiinteistöihin, lämpövoimalaitokseen ja kiinteistöalan näyttelyyn museossa.  

Webinaarit 

Koulutuksia tarjotaan yhä enemmän myös webinaareina, jolloin luentoa voi seurata verkossa tietokoneella tai älylaitteella reaaliaikaisesti vaikka kotisohvalta. Webinaareissa käytetty aineisto löytyy jäsensivuilta.

Koulutusvideot ja verkkoluennot

20-30 minuutin verkkoluentoja ja muutaman minuutin koulutusvideoita voi katsoa jäsensivuilta silloin kun se parhaiten sopii. Kukin video käsittelee yhtä tarkasti rajattua aihetta. 

Lyhyitä tietoiskuvideoita löytyy myös Kiinteistöliiton YouTube-kanavalta.

Verkkokoulutukset

Jäsenyhtiöiden edustajat saavat veloituksetta käyttöönsä Kiinteistömedia Oy:n laajat digitaaliset verkkokoulutukset, jotka voi suorittaa omaan tahtiin. 

Kukin verkkokoulutus muodostuu useista 1-1,5 tunnin kurssista ja kokonaisuudessaan verkkokoulutuksen suorittaminen voi kestää 6-7 tuntia.  

Mobiilijäsenkortti

Älypuhelimen Mobiilijäsenkortti-sovelluksella voit soittaa neuvontapalveluihin, ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin, päivittää omia tietojasi jäsenrekisteriin ja hyödyntää jäsenetuja.

Lue lisää

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.