Jäsenten koulutus - paikallisesti ja verkossa

Jäsenyyteen sisältyy maksuttomia koulutus- ja muita tapahtumia jäsenkiinteistön hallitukselle ja isännöinnille. Tapahtumissamme on vuosittain yhteensä yli 1000 osallistujaa. 

Tulevista tapahtumista löytyy tietoa ja niihin voi ilmoittautua tapahtumakalenterissaTilaisuuksien materiaalit löytyvät jäsensivuilta.

Koulutukset hallitusten jäsenille

Jäsentaloyhtiöiden hallitusten jäsenten koulutuksissa aiheita ovat mm. kunnossapitovastuut, vahingonkorvausvastuut, talouden suunnittelu, hallitustyöskentely, viestintä ja hyvä hallintotapa taloyhtiöissä.

Hallitusten puheenjohtajille järjestetään puheenjohtajailtoja, joiden tarkoituksena on tehostaa verkostoitumista sekä keskinäistä tiedon ja kokemusten vaihtoa. Teemoina ovat olleet esimerkiksi isännöintipalveluiden hankkiminen ja hyvä hallintotapa taloyhtiössä. 

Kohdevierailut

Järjestämme vierailuja ajankohtaisiin ja mielenkiintoisiin kohteisiin. Vierailuja on tehty esimerkiksi LVIS-saneerausta tekeviin kiinteistöihin ja lämpövoimalaitokseen.

Webinaarit 

Koulutuksia tarjotaan yhä enemmän webinaareina, jolloin luentoa voi seurata tietokoneella tai älylaitteella reaaliaikaisesti vaikka kotisohvalta. Webinaarissa käytetty aineisto, usein myös sen tallenne, löytyy jäsensivuilta.

Vuonna 2020 jäsenille tarjottiin yhteensä 40 webinaaria.

Koulutusvideot ja verkkoluennot

20-30 minuutin verkkoluentoja ja muutaman minuutin koulutusvideoita voi katsoa jäsensivuilta silloin kun se itselle parhaiten sopii. Kukin video käsittelee yhtä tarkasti rajattua aihetta. 

Lyhyitä tietoiskuvideoita löytyy myös Kiinteistöliiton YouTube-kanavalta.

Verkkokoulutukset

Jäsenyhtiöiden edustajat saavat veloituksetta käyttöönsä Kiinteistömedia Oy:n laajat digitaaliset verkkokoulutukset, jotka voi suorittaa omaan tahtiin. 

Kukin verkkokoulutus muodostuu useista 1-1,5 tunnin kurssista ja kokonaisuudessaan verkkokoulutuksen suorittaminen voi kestää 6-7 tuntia.  

Tapahtumakalenteri

Kaikki tulevat tapahtumamme löytyvät tapahtumakalenterissamme. Sieltä voit myös ilmoittautua tapahtumiin.  

Katso tapahtumakalenteri

Mobiilijäsenkortti

Älypuhelimen Mobiilijäsenkortti-sovelluksella voit soittaa neuvontapalveluihin, ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin, päivittää omia tietojasi jäsenrekisteriin ja hyödyntää jäsenetuja.

Lue lisää

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.