Koulutusta jäsenille

Jäsenyyteen sisältyy runsaasti maksuttomia koulutuspalveluita jäsenyhtiön edustajille. Tapahtumissamme on vuosittain noin 1000 osallistujaa. 

Tulevista tapahtumista löytyy tietoa ja niihin voi ilmoittautua tapahtumakalenterissaTilaisuuksien materiaalit löytyvät jäsensivuilta. Joistakin tilaisuuksista on myös videotallenteita.

Koulutukset hallituksille

Jäsentaloyhtiöiden hallitusten jäsenten koulutuksessa tarjotaan tietoa ajankohtaisista taloyhtiöitä askarruttavista aiheista.

Hallituksen koulutuksessa käsitellään mm. kunnossapitovastuiden jakaantumista, putkisto- ja energiaremontteja, märkätilakorjauksia, sisäilma-asioita, turvallisuutta ja viestintää taloyhtiössä. 

Hallituksen iltakoulut

Taloyhtiöiden hallitusten kokoonpanoissa tapahtuu muutoksia vuosittain. Hallituksen iltakoulussa kerrataan keskeisimmät taloyhtiön hallintoon ja hallitustyöskentelyyn liittyvät asiat.

Koulutus on tarkoitettu erityisesti tuoreille hallitusjäsenille, mutta myös kokeneemmat jäsenet ovat tervetulleita kertaamaan tietoja.

Jyväskylän lisäksi hallituksen iltakoulu järjestetään säännöllisin väliajoin ainakin Jämsässä, Keuruulla, Saarijärvellä, Viitasaarella ja Äänekoskella.

Puheenjohtajaillat

Puheenjohtajailtoja järjestetään 3-4 vuosittain. Niiden tarkoituksena on tehostaa jäsentaloyhtiöiden hallituksien puheenjohtajien välistä verkostoitumista ja keskinäistä tiedon sekä kokemusten vaihtoa.

Koulutusta kiinteistöalan ammattilaisille

Kiinteistöyhdistyksen Juhlarahasto järjestää koulutusta ajankohtaisista aiheista säännöllisesti myös isännöitsijöille ja muille kiinteistöalan ammattilaisille.

Koulutus auttaa heitä ylläpitämään ja kehittämään ammatillista osaamistaan ja siten hoitamaan kiinteistöjä entistä paremmin.

Keski-Suomen Taloyhtiöpäivä

Keski-Suomen Kiinteistöyhdistys on järjestänyt yhteistyössä Keski-Suomen Ammatti-isännöitsijöiden kanssa Keski-Suomen Taloyhtiöpäivä -tapahtuman Jyväskylässä 7.11.2018 ja 5.11.2019.

Kohdevierailut

Kiinteistöyhdistys järjestää jäsenilleen kohdevierailuja esimerkiksi kiinteistöihin, joissa on käynnissä peruskorjauksia.

Kiinteistöliiton tapahtumat

Kiinteistöliitto on mukana järjestämässä erilaisia tapahtumia, kuten Helsingissä keväisin pidettävä Taloyhtiötapahtuma ja syksyisin järjestettävät Kiinteistömessut. 

Verkkokoulutukset

Jäsenyhtiöiden edustajat saavat veloituksetta käyttöönsä seuraavat Kiinteistöalan Kustannus Oy:n digitaaliset verkkokoulutukset:

Webinaarit ja videotallenteet

Osa koulutustilaisuuksista toteutetaan webinaarina, jolloin luentoa voi seurata verkossa. Joistakin koulutuksista on tarjolla myös videotallenteet. 

Mobiilijäsenkortti

Älypuhelimen Mobiilijäsenkortti-sovelluksella voit soittaa neuvontapalveluihin, ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin, päivittää omia tietojasi jäsenrekisteriin ja hyödyntää jäsenetuja.

Lue lisää

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.