Neuvontaa jäsenille

Jäsenyyteen sisältyy monipuoliset maksuttomat neuvontapalvelut jäsenyhtiön edustajille. Keskisuomalaiset jäsenet käyttävät neuvontapalveluita yhteensä n. 750 kertaa vuosittain. 

Kiinteistöyhdistyksen paikallinen neuvonta

Taloyhtiön päätöksenteossa, kiinteistön ja rakennusten pidossa ja muussa toiminnassa voi syntyä tilanteita, jotka eivät ratkea ilman alaan erikoistuneen asiantuntijan neuvoja.

Kiinteistöyhdistyksen henkilökunta antaa asiantuntevaa neuvontaa jäsenyhtiön hallituksen jäsenille, isännöitsijöille ja tilin- tai toiminnantarkastajille toimiston palveluaikoina.

Apua hankaliinkin asioihin löytyy yleensä yhdellä puhelinsoitolla yhdistykseen. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse, jolloin soitamme sinulle takaisin. 

Toimiston palveluajat ja yhteystiedot

Kiinteistöliiton neuvontapalvelut

Jäsenkiinteistöjen edustajilla on käytettävissään myös Kiinteistöliiton monipuoliset neuvontapalvelut maksutta.

Kiinteistöliitolla on vahva kiinteistöjuridiikan, talous- ja veroasioiden, tekniikan, energian ja korjausrakentamisen asiantuntemus. Kiinteistöliiton neuvonta on objektiivista ja tasapuolista.

Puhelinneuvontaan voivat soittaa jäsentaloyhtiöiden hallituksen jäsenet, isännöitsijät ja tilin- tai toiminnantarkastajat. Varaa jäsennumero esille soittaessasi.

Lakineuvonta palvelee ma-to klo 9-15 ja pe klo 10-15 numerossa (09) 1667 6300.
Lakineuvontaan voit myös varata sinulle parhaiten sopivan ajan kalenterista.

Talous- ja veroneuvonta palvelee ma-to klo 13-16 numerossa (09) 1667 6369.

Energianeuvontaan voit varata ajan kalenterista.

Korjaus- ja tekninen neuvonta palvelee ti ja to klo 9-13 numerossa (09) 1667 6311.

Lisää tietoa Kiinteistöliiton neuvontapalveluista

Kiinteistötyönantajien neuvonta työsuhdeasioissa

Jäsenkiinteistön palkkaamien työntekijöiden, kuten talonmiesten ja siivoojien, työsuhdeasioissa neuvontaa antaa kiinteistöyhdistyksen toimiston lisäksi kiinteistöalan työnantajajärjestö Kiinteistötyönantajat ry, puh. 020 7959 486 tai 020 7959 487.

Työsuhdeneuvontapalvelun käyttäminen edellyttää, että jäsenyhtiö on ilmoittanut Kiinteistöyhdistyksen jäsentietoihin toimivansa työnantajana. Tarvittaessa ota yhteyttä Kiinteistöyhdistyksen toimistoon.

Lisää tietoa Kiinteistötyönantajat ry:stä

Mobiilijäsenkortti

Älypuhelimen Mobiilijäsenkortti-sovelluksella voit soittaa neuvontapalveluihin, ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin, päivittää omia tietojasi jäsenrekisteriin ja hyödyntää jäsenetuja.

Lue lisää

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.