Neuvontaa jäsenille

Taloyhtiön päätöksenteossa, kiinteistön ja rakennusten pidossa ja muussa toiminnassa voi syntyä tilanteita, jotka eivät ratkea ilman alaan erikoistuneen asiantuntijan neuvoja.

Jäsenyyteen sisältyy maksuttomat neuvontapalvelut jäsenyhtiön edustajille. Apua hankaliinkin tilanteisiin löytyy yleensä yhdellä puhelinsoitolla Kiinteistöliiton asiantuntijoille.

Keskisuomalaiset jäsenet soittavat vuosittain yhteensä noin 750 puhelua Kiinteistöliiton neuvontapalveluihin. 

Paikallinen neuvonta Jyväskylässä

Kiinteistöyhdistyksen toiminnanjohtaja antaa neuvontaa jäsenyhtiön hallituksen jäsenille, isännöitsijöille, tilintarkastajille ja toiminnantarkastajille toimiston palveluaikoina arkisin klo 9-16. Puh. 045 110 6333.

Myös tapaaminen toimistollamme on mahdollinen, mutta aika tulee sopia ennakkoon. 

Toimiston palveluajat ja yhteystiedot

Kiinteistöliiton neuvontapalvelut

Kiinteistöliiton valtakunnalliseen puhelinneuvontaan voivat soittaa jäsenkiinteistöjemme hallituksen jäsenet, isännöitsijät, tilin- ja toiminnantarkastajat. Varaa jäsennumero valmiiksi esille soittaessasi.

Lakineuvonta maanantaista torstaihin klo 9-15 ja perjantaisin klo 10-15 numerossa (09) 1667 6300.
Lakineuvontaan voi myös varata sopivan ajan kalenterista.

Talous- ja veroneuvonta maanantaista torstaihin klo 9-12 numerossa (09) 1667 6369.

Energianeuvontaan voit varata sopivan ajan kalenterista.

Korjaus- ja tekninen neuvonta tiistaisin ja torstaisin klo 9-13 numerossa (09) 1667 6311.

Lisää tietoa Kiinteistöliiton neuvontapalveluista

Kiinteistötyönantajien neuvonta työsuhdeasioissa

Jäsenkiinteistön palkkaamien työntekijöiden, kuten talonmiesten ja siivoojien, työsuhdeasioissa neuvontaa antaa kiinteistöalan työnantajajärjestö Kiinteistötyönantajat ry, puh. 020 7959 486 tai 020 7959 487.

Työsuhdeneuvontapalvelun käyttäminen edellyttää, että jäsenyhtiö on ilmoittanut kiinteistöyhdistyksen jäsentietoihin toimivansa työnantajana. Tarvittaessa ota yhteyttä kiinteistöyhdistyksen toimistoon.

Lisää tietoa Kiinteistötyönantajat ry:stä

Mobiilijäsenkortti

Älypuhelimen Mobiilijäsenkortti-sovelluksella voit soittaa neuvontapalveluihin, ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin, päivittää omia tietojasi jäsenrekisteriin ja hyödyntää jäsenetuja.

Lue lisää

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.