Neuvontaa jäsenille

Taloyhtiössä voi syntyä tilanteita, jotka eivät ratkea ilman alaan erikoistuneen asiantuntijan neuvoja. Apua hankaliinkin tilanteisiin löytyy yleensä yhdellä puhelinsoitolla Kiinteistöliiton asiantuntijoille.

Jäsenyyteen sisältyy maksuttomat neuvontapalvelut jäsenyhtiön edustajille eli hallitusten jäsenille, isännöitsijöille, tilintarkastajille ja toiminnantarkastajille.

Yhdistykseen kuuluvista taloyhtiöistä soitettiin vuonna 2020 yli 800 puhelua neuvontaamme eli keskimäärin noin kolme puhelua joka arkipäivä. 

Paikallinen neuvonta Jyväskylässä

Yhdistyksen toiminnanjohtaja antaa neuvontaa toimiston palveluaikoina arkisin klo 9-16 numerossa 045 110 6333. Myös tapaaminen toimistollamme on mahdollinen, mutta aika kannattaa sopia ennakkoon. 

Voit myös milloin tahansa jättää meille neuvontapyynnön sivuillamme olevalla lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä kahden arkipäivän kuluessa toimiston aukioloaikoina. 

Tarkista toimiston palveluajat ja yhteystiedot

Kiinteistöliiton neuvontapalvelut

Jäsenten käytössä ovat myös kaikki Kiinteistöliiton asiantuntijoiden neuvontapalvelut: lakineuvonta, talous- ja veroneuvonta, energianeuvonta sekä korjaus- ja tekninen neuvonta.

Kun soitat Kiinteistöliiton neuvontaan varaa kiinteistösi jäsennumero valmiiksi esille. 

Katso neuvontapalvelun palveluajat ja yhteystiedot

Kiinteistötyönantajien neuvonta työsuhdeasioissa

Jäsenkiinteistön palkkaamien työntekijöiden, kuten talonmiesten ja siivoojien, työsuhdeasioissa neuvontaa antaa kiinteistöalan työnantajajärjestö Kiinteistötyönantajat ry, puh. 020 7959 486 tai 020 7959 487.

Työsuhdeneuvontapalvelun käyttäminen edellyttää, että jäsenyhtiö on ilmoittanut meille toimivansa työnantajana. Tarvittaessa ota yhteyttä kiinteistöyhdistyksen toimistoon.

Katso Kiinteistötyönantajat ry:n yhteystiedot

Jätä neuvontapyyntö

Voit milloin tahansa jättää meille neuvontapyynnön niin olemme sinuun yhteydessä kahden arkipäivän kuluessa toimiston aukioloaikoina. 

Jätä tästä neuvontapyyntö

Mobiilijäsenkortti

Älypuhelimen Mobiilijäsenkortti-sovelluksella voit soittaa neuvontapalveluihin, ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin, päivittää omia tietojasi jäsenrekisteriin ja hyödyntää jäsenetuja.

Lue lisää

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.