Viestintää jäsenille

Jäsenyyteen sisältyy maksuttomat viestintäpalvelut jäsenyhtiön edustajille. Viestintä perustuu Kiinteistöliiton jäsenrekisterin tietoihin. Sen vuoksi on tärkeää että yhtiö ilmoittaa yhdistykselle aina ajantasaiset hallituksen jäsenten ja isännöitsijän yhteystiedot. 

Keski-Suomen Kiinteistöviesti

Kiinteistöyhdistys julkaisee Keski-Suomen Kiinteistöviesti -lehteä. Lehden kustantaja on Kiinteistöyhdistyksen omistama KKY-Palvelu Oy.

Keski-Suomen Kiinteistöviesti on keskisuomalaisten taloyhtiöiden oma lehti, joka seuraa kiinteistöalan uutisia, teemoja ja jatkuvaa kehitystä erityisesti asunto-osakeyhtiöiden näkökulmasta.

Yhdistyksen jäsenmaksuun sisältyy lehden vuosikerta (4 numeroa) kaikille hallituksen jäsenille. Lehden sähköistä versiota voi lukea Kiinteistöliiton jäsensivujen kautta. 

Suomen Kiinteistölehti

Kiinteistöliitto julkaisee Suomen Kiinteistölehteä, joka on kiinteistönpidon ja korjausrakentamisen ammattilehti. Lehden kustantaja on Kiinteistöalan Kustannus Oy.

Kiinteistölehti on suunnattu kiinteistönhoidon ja rakennuttamisen vastuuhenkilöille, kiinteistöistä vastaavien yhtiöiden johdolle, isännöitsijöille, asunto- ja kiinteistöyhtiöiden hallitusten jäsenille ja aktiivisille asukkaille. 

Jäsenmaksuun sisältyy yksi lehden vuosikerta (10 numeroa). Lehti toimitetaan hallituksen puheenjohtajalle tai jollekin muulle nimetylle jäsenen edustajalle. Jäsenet voivat tilata Kiinteistölehden lisävuosikertoja edulliseen jäsenhintaan.

Hallituksen jäsenillä on mahdollisuus lukea digilehteä maksutta jäsensivujen kautta.

Kiinteistöyhdistyksen jäsenkirjeet ja tiedotteet

Niille taloyhtiöiden edustajille, joiden sähköpostiosoite on Kiinteistöliiton jäsenrekisterissä, Kiinteistöyhdistys lähettää n. 8 jäsenkirjettä vuosittain. Jäsenkirjeessä on ajankohtaista tietoa jäsenpalveluista ja -eduista.

Lisäksi Kiinteistöyhdistys lähettää sähköpostitse tiedotteita mm. tulossa olevista koulutuksista, tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista.

Katso Keski-Suomen Kiinteistöviestin mediakortti
Katso Keski-Suomen Kiinteistöviestin mediakortti

Mobiilijäsenkortti

Älypuhelimen Mobiilijäsenkortti-sovelluksella voit soittaa neuvontapalveluihin, ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin, päivittää omia tietojasi jäsenrekisteriin ja hyödyntää jäsenetuja.

Lue lisää

Haku