Viestintää jäsenille

Jäsenyyteen sisältyy maksuttomat viestintäpalvelut jäsenten edustajille.

Viestintä perustuu Kiinteistöliiton jäsenrekisterin tietoihin. Sen vuoksi on tärkeää että yhtiö ilmoittaa yhdistykselle aina ajantasaiset hallituksen jäsenten ja isännöitsijän yhteystiedot. 

Keski-Suomen Kiinteistöviesti

Kiinteistöyhdistys julkaisee Keski-Suomen Kiinteistöviesti -lehteä. Lehden kustantaja on Kiinteistöyhdistyksen omistama KKY-Palvelu Oy.

Keskisuomalaisten taloyhtiöiden oma lehti seuraa kiinteistöalan uutisia, teemoja ja jatkuvaa kehitystä erityisesti asunto-osakeyhtiöiden näkökulmasta.

Yhdistyksen jäsenmaksuun sisältyy lehden vuosikerta (4 numeroa) kaikille hallituksen jäsenille. Lehden sähköistä versiota voi lukea jäsensivuilta. 

Suomen Kiinteistölehti

Kiinteistöliitto julkaisee Suomen Kiinteistölehteä, joka on kiinteistönpidon ja korjausrakentamisen ammattilehti. Lehden kustantaja on Kiinteistöalan Kustannus Oy.

Kiinteistölehti on suunnattu kiinteistönhoidon ja rakennuttamisen vastuuhenkilöille, kiinteistöistä vastaavien yhtiöiden johdolle, isännöitsijöille, asunto- ja kiinteistöyhtiöiden hallitusten jäsenille ja aktiivisille asukkaille. 

Jäsenmaksuun sisältyy yksi lehden vuosikerta (10 numeroa) hallituksen puheenjohtajalle tai jollekin toiselle nimetylle henkilölle. Jäsenet voivat tilata lisävuosikertoja edulliseen jäsenhintaan.

Digilehteä voi lukea maksutta jäsensivuilta.

Uutiskirjeet ja tiedotteet sähköpostiin

Niille jäsenten edustajille, joiden sähköpostiosoite on Kiinteistöliiton jäsenrekisterissä, yhdistys lähettää uutiskirjeen kuukausittain (ei heinäkuussa).

Uutiskirjeessä on tietoa tulossa olevista tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista, joista jäsenten edustajien on hyvä tietää.

Yhdistyksen sivut ja jäsensivut

Yhdistyksen sivuilla osoitteessa keski-suomi.kiinteistoliitto.fi julkaistaan yhdistyksen ja Kiinteistöliiton uutisia ja blogikirjoituksia, jotka ovat kaikille avoimia. 

Kiinteistöliiton jäsensivut palvelevat jäsentaloyhtiöiden edustajia, jotka ovat Kiinteistöliiton jäsenrekisterissä. Jäsensivuilta löytyy runsaasti lisää tietoa, tiedotteita, oppaita, ohjeita, lomakkeita ja työkaluja sekä koulutusten aineistot, jäsenlehdet ja uutiskirjeet.

 

Katso Keski-Suomen Kiinteistöviestin mediakortti
Katso Keski-Suomen Kiinteistöviestin mediakortti

Mobiilijäsenkortti

Älypuhelimen Mobiilijäsenkortti-sovelluksella voit soittaa neuvontapalveluihin, ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin, päivittää omia tietojasi jäsenrekisteriin ja hyödyntää jäsenetuja.

Lue lisää

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.