Etuja ja alennuksia jäsenille

Kiinteistöyhdistyksen jäsenyys tarjoaa sellaisia jäsenetuja, jotka tuovat yhtiölle kustannussäästöjä. 

Katso lisää tällä hetkellä voimassa olevia jäsenetuja ja -alennuksia jäsensivuilta!

Suomen Kiinteistölehti

Taloyhtiö saa jäsenetuna Suomen Kiinteistölehden vuosikerran (10 numeroa) kotiin kannettuna. Yhden paperilehtivuosikerran lisäksi jäsenetuun kuuluu digilehti koko taloyhtiön käyttöön.

taloyhtiosivut.fi

Kiinteistöliiton jäsenet saavat käyttöönsä taloyhtiön omat nettisivut veloituksetta. Sivut tehostavat asukasviestintää ja parantavat asukkaiden tiedonsaantia. Tervetuloa taloyhtiösivuille.

Kiinteistömedia Oy:n tuotteet

Kiinteistöliiton jäsenet saavat 20 % alennuksen Kiinteistömedian normaalihintaisista kirjoista, lomakkeista ja sähköisistä tuotteista. Lue lisää Kiinteistömedian tarjoamasta jäseneduista.

Verkkokoulutukset

Kiinteistöliiton jäsenet voivat suorittaa veloituksetta Kiinteistömedia Oy:n verkkokurssit:

  • Hyväksytty taloyhtiön hallituksen jäsen (HTHJ)
  • Hallituksen puheenjohtajana taloyhtiössä
  • Toiminnantarkastuksen perusteet
  • Taloyhtiön pelastussuunnitelma

Lue lisää verkkokoulutuksista.

Kiinkon koulutukset

Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy (Kiinko) tarjoaa Kiinteistöliiton jäsenille 10 % alennuksen hallitus- ja luottamushenkilöstön koulutuksesta. Tutustu Kiinkon koulutuksiin osoitteessa www.kiinko.fi.

Sähköisiä kirjoja

Kiinteistöliitto tarjoaa jäsenten käyttöön jäsensivuilla sähköisesti luettavissa olevia kirjoja:

  • Hallituksen tehtävät ja vastuut
  • Mahdollisuuksien remontti kiertuekirja 2017-2018
  • Turvallinen taloyhtiö -kiertuekirja 2016-2017
  • Korjaushanke haltuun -kiertuekirja 2014-2015
  • Kansan osake - suomalaisen asunto-osakeyhtiön vaiheet.

Älylämmityspalvelu Wattisen asennus 25 % alennuksella ja energia-analyysi kokonaan maksutta

Kaukolämmön hinnat ovat nousussa ja taloyhtiöt yrittävät hillitä hoitokulujen kasvua. Älylämmityspalvelu Wattinen optimoi taloyhtiön lämmitystä, laskee lämmityskustannuksia ja pienentää kiinteistön hiilijalanjälkeä. Kuukausiveloitteinen palvelu soveltuu vesikiertoista patterilämmitystä käyttäviin kiinteistöihin.

Kiinteistöliitto Keski-Suomen jäsenet jäsenet saavat Wattisen asennuskustannuksen -25% alennuksella kesäkuun 2023 loppuun mennessä tehdyistä sopimuksista. Asennuskustannus sisältää lämmitysjärjestelmän alkukartoituksen ja siitä raportoinnin sekä Wattisen asennustyön laitteineen.

Kaukolämmön kulutuksen nykytilan ja säästömahdollisuuksien kartoittamiseksi jäsenet voivat tilata Wattiselta kiinteistön energia-analyysin maksutta (arvo 499 €). Sen avulla hahmottaa mm. miten oman kiinteistön kaukolämmön kulutus vertautuu muihin vastaaviin kiinteistöihin ja miten lämmitys jakautuu tilojen ja käyttöveden lämmityksen kesken.

Lisätietoa palvelusta: https://www.wattinen.fi/taloyhtiot

Jäsenkortti

Älypuhelimen jäsenkortti-sovelluksella voit soittaa neuvontapalveluihin, ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin, päivittää omia tietojasi jäsenrekisteriin ja hyödyntää jäsenetuja.

Lue lisää

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.