Kokoustilaa jäsentaloyhtiöille 

Tarjoamme tilaa jäsentaloyhtiöiden kokouksia varten. Jäsenetu on maksuton.

Tila sijaitsee osoitteessa Yliopistonkatu 11 C, 40100 Jyväskylä (2. kerros, portaat, ei ole esteetön). Tilan maksimikapasiteetti on 16 henkilöä.

Tila on varattavissa jäsentaloyhtiön käyttöön maanantaista torstaihin klo 16.00–21.00, (ei pyhän aattona) varaustilanteen mukaan. Tila ei ole varattavissa työaikana (arkisin klo 8-16) eikä toimiston loma-aikoina.  

Tilan varaaja (hallituksen puheenjohtaja tai isännöitsijä) sitoutuu noudattamaan tilan käyttöohjeita ja korvaamaan kiinteistölle, kalustolle ja käytössä olleille laitteille mahdollisesti aiheutetut vahingot. 

Laskutamme siivouksesta vähintään yhden työtunnin verran (60 € / tunti), mikäli tilan käyttöohjeita ei ole noudatettu.

Tilan varaaja saa avaimen sovitusti toimistomme aukioloaikaan ja samalla testaa oman tietokoneen liittämisen esitystekniikkaan. Avainta ei saa luovuttaa eteenpäin. Tilaisuuden päätyttyä varaaja jättää avaimen neuvottelupöydälle.

Varaukset tehtävä viimeistään kolmea arkipäivää ennen ajankohtaa.

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään edellisenä arkipäivänä.

Yhteyshenkilö: Tarja Båga p. 045 208 6560, keski-suomi@kiinteistoliitto.fi 

Lue ohjeet tilan varaajalle

Lue ohjeet toimiston esitystekniikan käyttöön


Tarjoilut
Lähellä on useita kahviloita ja ravintoloita, joista tilavaraaja voi tarjoilut omakustanteisesti. Samassa talossa on Sipisen Salongit, linkki

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.