Jäsenyyteen sisältyvät palvelut

Yhdistykseemme kuuluvan taloyhtiön hallituksen jäsenten, isännöitsijän, tilintarkastajan ja toiminnatarkastajan käytössä ovat jäsenpalvelumme veloituksetta:

Jäsenten neuvonta. Asiantuntijat antavat puhelinneuvontaa laki-, korjausrakentamis-, energia-, talous- ja veroasioissa, ja Jyväskylän toimistomme neuvoo kaikissa taloyhtiön asioissa. 

Jäsenten koulutus. Koulutusta ja muita jäsentapahtumia Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa. Verkossa lisäksi webinaareja, koulutusvideoita ja verkkokursseja.

Jäsenviestintä. Taloyhtiöille ajankohtaista asiaa jäsenlehdessä ja jäsenkirjeessä, jotka toimitetaan niille henkilöille, joiden yhteystiedot ovat jäsenrekisterissämme.  

Jäsensivut. Taloyhtiön tietopankista löytyvät Vastuunjako 3D-palvelu, oppaat ja ohjeet, koulutusvideot, tilaisuuksien aineistot, asiakirjapohjia, Lakibotti ja paljon muuta hyödyllistä.

Tarjoamme jäsenillemme myös asiantuntija-apua taloyhtiön kokouksissa ja riita-asioiden sovittelussa sekä taloyhtiön osakeluettelon siirtämisessä Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään.

Jäsenyys sisältää myös runsaasti rahanarvoisia jäsenetuja!

Lue lisää Kiinteistöliiton ja sen jäsenyhdistysten jäsenpalveluista ja jäseneduista Jäsenpalvelut 2023 -oppaasta 

Mobiilijäsenkortti

Älypuhelimen Mobiilijäsenkortti-sovelluksella voit soittaa neuvontapalveluihin, ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin, päivittää omia tietojasi jäsenrekisteriin ja hyödyntää jäsenetuja.

Lue lisää

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.