Jäsenyyteen sisältyvät palvelut

Yhdistykseemme kuuluvan taloyhtiön hallituksen jäsenten, isännöitsijän, tilintarkastajan ja toiminnatarkastajan käytössä ovat jäsenpalvelumme veloituksetta:

Jäsenten neuvonta. Yhteensä 20 asiantuntijaa antavat puhelinneuvontaa laki-, korjausrakentamis-, energia-, talous- ja veroasioissa. Lisäksi Jyväskylän toimistomme neuvoo kaikissa taloyhtiön asioissa. 

Jäsenten koulutus. Koulutusta ja muita tapahtumia Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa. Verkossa lisäksi webinaareja, koulutusvideoita ja verkkokursseja.

Jäsenlehti. Ajankohtaista asiaa Keski-Suomen Kiinteistöviesti -jäsenlehdessä, joka postitetaan kotiin neljä kertaa vuodessa. Puheenjohtajalle lisäksi Suomen Kiinteistölehti jäsenetuna. 

Jäsenkirje. Lähetämme kuukausittain sähköpostitse tietoa tulevista tapahtumista ja muista alueemme taloyhtiöiden kannalta tärkeistä ajankohtaisista asioista.

Jäsensivut. Taloyhtiön tietopankista löytyvät Vastuunjako 3D-palvelu, oppaat ja ohjeet, koulutusvideot, tilaisuuksien aineistot, asiakirjapohjia, Lakibotti ja paljon muuta hyödyllistä.

Tarjoamme jäsenillemme lisäksi apua taloyhtiön kokouksissa ja riita-asioiden sovittelussa sekä taloyhtiön osakeluettelon siirtämisessä Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään.

Jäsenyys sisältää myös runsaasti rahanarvoisia jäsenetuja!

Lue lisää jäsenpalveluista ja jäseneduista Jäsenpalvelut 2023 -oppaasta 

Mobiilijäsenkortti

Älypuhelimen Mobiilijäsenkortti-sovelluksella voit soittaa neuvontapalveluihin, ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin, päivittää omia tietojasi jäsenrekisteriin ja hyödyntää jäsenetuja.

Lue lisää

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.