Jäsenyyteen sisältyvät palvelut

Yhdistykseemme kuuluvan taloyhtiön hallituksen jäsenten, isännöitsijän, tilintarkastajan ja toiminnantarkastajan käytössä ovat jäsenpalvelumme veloituksetta:

Jäsenten neuvonta. Asiantuntijat antavat puhelinneuvontaa laki-, korjausrakentamis-, energia-, talous- ja veroasioissa, ja Jyväskylän toimistomme neuvoo kaikissa taloyhtiön asioissa. 

Jäsenten koulutus. Koulutusta ja muita jäsentapahtumia Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa. Verkossa lisäksi webinaareja, koulutusvideoita ja verkkokursseja.

Jäsenviestintä. Taloyhtiöille ajankohtaista asiaa jäsenlehdessä ja jäsenkirjeessä, jotka toimitetaan niille henkilöille, joiden yhteystiedot ovat jäsenrekisterissämme.
- Jäsenkirje, sähköpostitse kerran kuukaudessa
- Keski-Suomen Kiinteistöviesti -jäsenlehti  postitse 4 kertaa vuodessa

Lisäksi Kiinteistölehti postitse puheenjohtajalle 10 kertaa vuodessa. Jakelun voi siirtää puheenjohtajalta jollekin toiselle hallinnossa olevalle. Jäsentaloyhtiö voi myös tilata Kiinteistölehden lisätilauksia hintaan 25 euroa/vuosi. Tilauslomake Kiinteistölehden verkkosivulla.

Jäsensivut. Taloyhtiön tietopankista löytyvät Vastuunjako 3D-palvelu, oppaat ja ohjeet, koulutusvideot, tilaisuuksien aineistot, asiakirjapohjia, Lakibotti ja paljon muuta hyödyllistä.

Tarjoamme jäsenillemme myös tilan ja asiantuntija-apua taloyhtiön kokouksiin sekä riita-asioiden sovittelua.

Jäsenyys tuo taloyhtiön käyttöön myös runsaasti rahanarvoisia jäsenetuja!

Jäsenkortti

Älypuhelimen Jäsenkortti-sovelluksella voit soittaa neuvontapalveluihin, ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin, päivittää omia tietojasi jäsenrekisteriin ja hyödyntää jäsenetuja.

Lue lisää

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.