Kiinteistöliitto Keski-Suomi

Keski-Suomen Kiinteistöyhdistys ry on yhteisömuotoisten kiinteistönomistajien jäsenpalvelu- ja edunvalvontajärjestö. Yhdistys on perustettu vuonna 1903.

Kiinteistöyhdistyksen jäseninä on yli 1600 kiinteistöä Keski-Suomen maakunnan alueella. Jäsenistä yli 90 % on asunto-osakeyhtiöitä.

Olemme osa Suomen Kiinteistöliittoa

Kiinteistöyhdistys on ollut osa Suomen Kiinteistöliittoa vuodesta 1931. Kiinteistöliiton muodostavat 23 alueellista jäsenyhdistystä ja valtakunnallinen Suomen Vuokranantajat ry. 

Kiinteistöyhdistys käyttää viestinnässään Kiinteistöliitto Keski-Suomi -nimeä.

Maksuttomat asiantuntijapalvelut jäsenille

Jäsenkiinteistön edustajilla on käytössään maksuttomat asiantuntijoiden palvelut, jotka auttavat heitä vastuullisessa tehtävässään. Keskeisiä palveluitamme ovat neuvonta, koulutus ja viestintä.

Jäsenistä 96 % suosittelee kiinteistöyhdistyksen jäsenyyttä [Kiinteistöliiton jäsentyytyväisyyskysely 2018].

Edunvalvontaa ja vaikuttamista

Palvelemme jäseniämme vaikuttamalla yhteiskunnalliseen päätöksentekoon, valvomalla kiinteistönomistajien etuja ja osallistumalla näitä koskevaan keskusteluun paikallisesti ja valtakunnallisesti. 

Jatkuvasti kasvava jäsenmäärä auttaa Kiinteistöliittoa turvaamaan jäsenten edut paikallisesti ja valtakunnallisesti.

Jäsenyys Kiinteistöliitossa kannattaa!

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.