Kiinteistöliitto Keski-Suomi

Kiinteistöliitto Keski-Suomi (eli Keski-Suomen Kiinteistöyhdistys ry) on kiinteistönomistajien jäsenpalvelu- ja edunvalvontajärjestö. Yhdistys on perustettu vuonna 1903.

Jäseninämme on yli 1700 kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiötä ja muuta yhteisömuotoista kiinteistönomistajaa Keski-Suomen alueella. Yhdistykseen liittyy 50-100 uutta jäsentä vuosittain.

Jäsenten tyytyväisyys on hyvin korkea. 95 % ilmoittaa voivansa suositella jäsenyyttä kokemustensa perusteella, kertoo jäsentyytyväisyystutkimus 2021

Olemme osa Suomen Kiinteistöliittoa

Kiinteistöyhdistys on ollut osa Suomen Kiinteistöliittoa vuodesta 1931. Kiinteistöliiton muodostavat 23 alueellista jäsenyhdistystä ja valtakunnallinen Suomen Vuokranantajat ry. 

Keski-Suomen Kiinteistöyhdistys ry käyttää viestinnässään nimeä Kiinteistöliitto Keski-Suomi.

Monipuoliset jäsenpalvelut

Jäsenkiinteistön johdolla on käytössä Kiinteistöliiton asiantuntijoiden palvelut veloituksetta.

Jäsenet soittavat neuvontaamme vuosittain 1000 puhelua, tapahtumissamme on 1000 osallistujaa, neljästi vuodessa ilmestyvä jäsenlehti postitetaan yli 6000:lle ja uutiskirje lähetetään kuukausittain yli 4000:lle.

Edunvalvontaa ja vaikuttamista

Palvelemme jäseniämme vaikuttamalla yhteiskunnalliseen päätöksentekoon, valvomalla kiinteistönomistajien etuja ja osallistumalla näitä koskevaan keskusteluun. 

Jatkuvasti kasvava jäsenmäärä auttaa meitä turvaamaan jäsenten edut paikallisesti ja valtakunnallisesti.

Kiinteistöliitto Keski-Suomi on johtava asumisen ja kiinteistöpidon vaikuttaja alueellaan.

Jäsenyys Kiinteistöliitossa kannattaa!

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.