Kiinteistöliitto Keski-Suomi

Kiinteistöliitto Keski-Suomi (Keski-Suomen Kiinteistöyhdistys ry) on kiinteistönomistajien jäsenpalvelu- ja edunvalvontajärjestö. Yhdistys on perustettu vuonna 1903.

Yhdistykseen kuuluu yli 1700 kiinteistöä Keski-Suomen alueella. Jäsenistä yli 90 % on asunto-osakeyhtiöitä.

Jäsenistä 95 % ilmoittaa voivansa suositella kiinteistöyhdistyksen jäsenyyttä kokemustensa perusteella (Kiinteistöliiton jäsentyytyväisyystutkimus 2021). 

Olemme osa Suomen Kiinteistöliittoa

Kiinteistöyhdistys on ollut osa Suomen Kiinteistöliittoa vuodesta 1931. Kiinteistöliiton muodostavat 23 alueellista jäsenyhdistystä ja valtakunnallinen Suomen Vuokranantajat ry. 

Keski-Suomen Kiinteistöyhdistys ry käyttää viestinnässään nimeä Kiinteistöliitto Keski-Suomi.

Maksuttomat asiantuntijapalvelut jäsenille

Kiinteistöyhdistykseen kuuluvan taloyhtiön johdolla eli hallituksella, tilin- ja toiminnantarkastajilla sekä isännöitsijällä on käytössään monipuoliset Kiinteistöliiton asiantuntijoiden palvelut veloituksetta.

Keskeisiä jäsenpalveluita ovat neuvonta, koulutus ja viestintä asumisen ja kiinteistönpidon asioissa.

Edunvalvontaa ja vaikuttamista

Palvelemme jäseniämme vaikuttamalla yhteiskunnalliseen päätöksentekoon, valvomalla kiinteistönomistajien etuja ja osallistumalla näitä koskevaan keskusteluun paikallisesti ja valtakunnallisesti. 

Jatkuvasti kasvava jäsenmäärä auttaa Kiinteistöliittoa ja kiinteistöyhdistystä turvaamaan jäsenten edut paikallisesti ja valtakunnallisesti.

Kiinteistöliitto Keski-Suomi on johtava asumisen ja kiinteistöpidon vaikuttaja alueellaan.

Jäsenyys Kiinteistöliitossa kannattaa!

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.