Keski-Suomen Kiinteistöyhdistys

Vuonna 1903 perustettu Keski-Suomen Kiinteistöyhdistys on osa Suomen Kiinteistöliittoa ja keskisuomalaisten taloyhtiöiden oma etujärjestö.

Yhdistyksen jäseninä on yli 1500 kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiötä ja muuta kiinteistönomistajaa. Jäsenpalveluita ovat neuvonta, koulutus, viestintä ja edunvalvonta.

Olemme osa Suomen Kiinteistöliittoa

23 alueellista yhdistystä ja valtakunnallinen Suomen Vuokranantajat ry muodostavat Suomen Kiinteistöliiton. Keski-Suomen Kiinteistöyhdistys on Kiinteistöliiton viidenneksi suurin jäsenyhdistys.

Jäsenyys kiinteistöyhdistyksessä tarkoittaa jäsenyyttä Kiinteistöliitossa. Jäsenet saavat käyttöönsä maksuttomat jäsenpalvelut, joita tarjoavat maan johtavat kiinteistöalan asiantuntijat. 

Edunvalvontaa ja vaikuttamista

Palvelemme jäseniämme vaikuttamalla yhteiskunnalliseen päätöksentekoon, valvomalla kiinteistönomistajien etuja ja osallistumalla näitä koskevaan keskusteluun - kiinteistöyhdistys paikallisesti ja Kiinteistöliitto valtakunnallisesti. 

Jatkuvasti kasvava jäsenmäärä auttaa kiinteistöyhdistystä ja koko Kiinteistöliittoa turvaamaan jäsenten edut alueellisesti ja valtakunnallisesti.

Jäsenyys kiinteistöyhdistyksessä kannattaa!

Haku