Yhdistyksen kokous

Yhdistyksen ylintä päätäntävaltaa käyttää yhdistyksen kokous. Yhdistys pitää vuosittain yhden varsinaisen kokouksen eli vuosikokouksen huhtikuun loppuun mennessä. 

Varsinaisessa kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 10 § määräämät asiat. Asia, jonka jäsen haluaa niiden lisäksi yhdistyksen kokouksen käsiteltäväksi, on esitettävä kirjallisena yhdistyksen hallitukselle niin hyvissä ajoin, että asia voidaan sisällyttää kokouskutsuun.

Varsinaisen kokouksen lisäksi voidaan järjestää ylimääräisiä kokouksia.

Kokouskutsu toimitetaan jäsenten yhteystahoille viimeistään 2 viikkoa ennen kokousta sähköpostitse, yhdistyksen sivuilla osoitteessa keski-suomi.kiinteistoliitto.fi sekä ilmoittamalla Keski-Suomen Kiinteistöviesti -jäsenlehdessä tai Keskisuomalainen-sanomalehdessä.

Yhdistyksen kokouksissa jäsenen edustusoikeus on tässä järjestyksessä:

  1. Yhtiön hallituksen valtuuttamalla edustajalla. Tällä tulee olla joko ote hallituksen kokouksen pöytäkirjasta tai hallituksen antama valtakirja.  
  2. Yhtiön hallituksen puheenjohtajalla, jonka tiedot ovat yhdistyksen jäsenrekisterissä.  
  3. Yhtiön muulla nimenkirjoitusoikeuden haltijalla, jonka tiedot ovat yhdistyksen jäsenrekisterissä. Mikäli jäsentä edustaa isännöitsijä, suosittelemme, että tällä olisi aina jäsenen hallituksen antama valtuutus.

Kokouksen asiakirjat lähetetään kokoukseen ilmoittautuneille, julkaistaan jäsensivuilla ja ovat nähtävillä yhdistyksen toimistolla sen aukioloaikoina.

Kokouksen pöytäkirja julkaistaan jäsensivuilla. Jäsensivuilta löytyvät kaikki yhdistyksen kokousten pöytäkirjat vuodesta 2010 lähtien. 

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.