Koulutusta jäsenille 

Jäsenyyteen sisältyy maksuttomia koulutus- ja muita tapahtumia hallitukselle ja isännöinnille. Tapahtumissamme on vuosittain yhteensä yli 1000 osallistujaa. 

Tulevista tapahtumista löytyy tietoa ja niihin voi ilmoittautua tapahtumakalenterissa. Tilaisuuksien materiaalit löytyvät jäsensivuilta.

Paikalliset tapahtumat

Hallitusten jäsenille ja isännöinnille tarjotaan luentoja Jyväskylässä ja muilla maakunnan suurimmilla paikkakunnilla.

Järjestämme myös vierailuja mielenkiintoisiin kohteisiin. Niissä on tutustuttu mm. kiinteistöjen LVIS-peruskorjauksiin, energiayhtiön lämpövoimalaan ja näyttelyyn Keski-Suomen rakennusarkkitehtuurista. 

Webinaarit eli verkkoluennot

Koulutuksia tarjotaan myös verkkoluentoina eli webinaareina, jolloin luentoa voi seurata tietokoneella tai älylaitteella. Webinaarien kesto on enintään 1 tunti. 

Webinaarin tallenteen voi myöhemmin katsella jäsensivuilta. Tallenteen kesto on noin 45 minuuttia.

Koulutusvideot

20-30 minuutin verkkoluentoja ja muutaman minuutin koulutusvideoita voi katsoa jäsensivuilta. Video käsittelee jotain tiettyä tarkasti rajattua aihetta. 

Lyhyitä tietoiskuvideoita löytyy myös Kiinteistöliiton YouTube-kanavalta.

Verkkokurssit

Taloyhtiön johto saa jäsenetuna käyttöönsä veloituksetta Kiinteistömedia Oy:n laajat digitaaliset verkkokurssit, jotka voi suorittaa omaan tahtiin. Niiden aiheina ovat hallituksen työskentely, puheenjohtajana toimiminen, taloyhtiön pelastussuunnitelma ja toiminnantarkastus. 

Lue lisää verkkokursseista.

Tapahtumakalenteri

Katso kaikki tulossa olevat koulutukset ja muut tapahtumat tapahtumakalenterista. 

Tapahtumakalenteriin

Jäsenkortti

Älypuhelimen jäsenkortti-sovelluksella voit soittaa neuvontapalveluihin, ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin, päivittää omia tietojasi jäsenrekisteriin ja hyödyntää jäsenetuja.

Lue lisää

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.