Koulutusta jäsenille 

Jäsenyyteen sisältyy maksuttomia koulutus- ja muita tapahtumia hallitukselle ja isännöinnille. Tapahtumissamme on vuosittain yhteensä yli 1000 osallistujaa. 

Tulevista tapahtumista löytyy tietoa ja niihin voi ilmoittautua tapahtumakalenterissa. Tilaisuuksien materiaalit löytyvät jäsensivuilta.

Paikalliset tapahtumat

Hallitusten jäsenille ja isännöinnille tarjotaan luentoja Jyväskylässä ja muilla maakunnan suurimmilla paikkakunnilla.

Puheenjohtaja-klubien tarkoituksena on tehostaa verkostoitumista ja keskinäistä kokemusten vaihtoa. Teemoina ovat olleet esimerkiksi isännöintipalvelun hankkiminen ja hyvä hallintotapa taloyhtiössä. 

Järjestämme myös vierailuja mielenkiintoisiin kohteisiin. Niissä on tutustuttu mm. kiinteistöjen LVIS-peruskorjauksiin, energiayhtiön lämpövoimalaan ja näyttelyyn Keski-Suomen rakennusarkkitehtuurista. 

Webinaarit eli verkkoluennot

Koulutuksia tarjotaan myös verkkoluentoina eli webinaareina, jolloin luentoa voi seurata tietokoneella tai älylaitteella reaaliaikaisesti vaikka kotisohvalta. Webinaarin kesto on enintään 1 tunti. 

Webinaarista tehdään myös tallenne, jonka voi myöhemmin katsella jäsensivuilta. 

Koulutusvideot

20-30 minuutin verkkoluentoja ja muutaman minuutin koulutusvideoita voi katsoa jäsensivuilta silloin kun se itselle parhaiten sopii. Video käsittelee yhtä tarkasti rajattua aihetta. 

Lyhyitä tietoiskuvideoita löytyy myös Kiinteistöliiton YouTube-kanavalta.

Verkkokurssit

Taloyhtiön johto saa jäsenetuna käyttöönsä veloituksetta Kiinteistömedia Oy:n laajat digitaaliset verkkokurssit, jotka voi suorittaa omaan tahtiin. Niiden aiheina ovat hallituksen työskentely ja puheenjohtajuus, taloyhtiön pelastussuunnitelma ja toiminnantarkastus. 

Lue lisää verkkokursseista.

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.