Neuvontaa jäsenille

Taloyhtiössä voi syntyä tilanteita, jotka eivät ratkea ilman asiantuntijan neuvoja. Apua hankaliinkin tilanteisiin löytyy yleensä yhdellä puhelinsoitolla Kiinteistöliiton asiantuntijoille.

Tarjoamme maksutonta neuvontaa hallituksen jäsenille, isännöitsijälle, tilintarkastajalle ja toiminnantarkastajalle.

Keakisuomalaisista jäsentaloyhtiöistä soitetaan vuosittain noin tuhat puhelua maksuttomiin neuvontapalveluihimme.

Paikallinen neuvonta Jyväskylässä

Yhdistyksen toiminnanjohtaja antaa neuvontaa toimiston palveluaikoina arkisin klo 9-16 numerossa 045 110 6333. Myös tapaaminen toimistollamme on mahdollinen, mutta siitä tulee aina sopia ennakkoon. 

Meille voi myös jättää kysymyksen tai yhteydenottopyynnön sivuillamme olevalla lomakkeella tai sähköpostitse. Olemme yhteydessä kahden arkipäivän kuluessa toimiston aukioloaikoina. 

Tarkista toimistomme palveluajat ja yhteystiedot

Kiinteistöliiton neuvontapalvelut

Jäsenten käytössä on Kiinteistöliiton lakineuvonta, talous- ja veroneuvonta, energianeuvonta, korjaus- ja tekninen neuvonta sekä lisäksi ikääntyvien asumiseen liittyvä neuvonta 2024-2025.

Kun soitat Kiinteistöliiton neuvontaan varaa kiinteistösi jäsennumero valmiiksi esille. 

Katso neuvontapalvelun palveluajat ja yhteystiedot

Kiinteistötyönantajien neuvonta työsuhdeasioissa

Jäsenkiinteistön palkkaamien työntekijöiden, kuten talonmiesten ja siivoojien, työsuhdeasioissa neuvontaa antaa kiinteistöalan työnantajajärjestö Kiinteistötyönantajat ry.

Työsuhdeneuvontapalvelun käyttäminen edellyttää, että jäsenyhtiö on ilmoittanut meille toimivansa työnantajana.

Katso Kiinteistötyönantajat ry:n yhteystiedot

Jäsenkortti

Älypuhelimen jäsenkortti-sovelluksella voit soittaa neuvontapalveluihin, ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin, päivittää omia tietojasi jäsenrekisteriin ja hyödyntää jäsenetuja.

Lue lisää

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.