Neuvontaa jäsenille

Taloyhtiössä voi syntyä tilanteita, jotka eivät ratkea ilman alaan erikoistuneen asiantuntijan neuvoja. Apua hankaliinkin tilanteisiin löytyy yleensä yhdellä puhelinsoitolla Kiinteistöliiton asiantuntijoille.

Tarjoamme maksutonta neuvontaa jäsenyhtiön hallinnolle eli hallituksen puheenjohtajalle ja jäsenille, isännöitsijälle, tilintarkastajalle ja toiminnantarkastajalle.

Vuonna 2021 yhdistykseen kuuluvista taloyhtiöistä soitettiin yli 1000 kertaa maksuttomaan neuvontaamme. Puheluiden määrä kasvoi 21 % vuodesta 2020. 

Paikallinen neuvonta Jyväskylässä

Yhdistyksen toiminnanjohtaja antaa neuvontaa toimiston palveluaikoina arkisin klo 9-16 numerossa 045 110 6333.

Myös tapaaminen toimistollamme on mahdollinen, mutta siitä kannattaa aina sopia ennakkoon. 

Meille voi myös milloin tahansa jättää kysymyksen tai yhteydenottopyynnön sivuillamme olevalla lomakkeella tai sähköpostitse. Olemme yhteydessä viimeistään kahden arkipäivän kuluessa toimiston aukioloaikoina. 

Tarkista toimistomme palveluajat ja yhteystiedot

Kiinteistöliiton neuvontapalvelut

Jäsenten käytössä ovat myös kaikki Kiinteistöliiton lakineuvonta, talous- ja veroneuvonta, energianeuvonta sekä korjaus- ja tekninen neuvonta.

Kun soitat Kiinteistöliiton neuvontaan varaa kiinteistösi jäsennumero valmiiksi esille. 

Katso neuvontapalvelun palveluajat ja yhteystiedot

Kiinteistötyönantajien neuvonta työsuhdeasioissa

Jäsenkiinteistön palkkaamien työntekijöiden, kuten talonmiesten ja siivoojien, työsuhdeasioissa neuvontaa antaa kiinteistöalan työnantajajärjestö Kiinteistötyönantajat ry, puh. 020 7959 486 tai 020 7959 487.

Työsuhdeneuvontapalvelun käyttäminen edellyttää, että jäsenyhtiö on ilmoittanut meille toimivansa työnantajana.

Katso Kiinteistötyönantajat ry:n yhteystiedot

Jätä neuvontapyyntö

Voit milloin tahansa jättää meille neuvontapyynnön niin olemme sinuun yhteydessä kahden arkipäivän kuluessa toimiston aukioloaikoina. 

Jätä tästä neuvontapyyntö

Mobiilijäsenkortti

Älypuhelimen Mobiilijäsenkortti-sovelluksella voit soittaa neuvontapalveluihin, ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin, päivittää omia tietojasi jäsenrekisteriin ja hyödyntää jäsenetuja.

Lue lisää

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.