Tilinpäättäjän tietoisku, ammattilaisille

29.11.2022 klo 08.30 Hotelli Verso, Jyväskylä


Tilinpäättäjän tietoisku on kattava paketti asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden tilinpäätöksien ajankohtaisista asioista. Päivän aikana kuulet lainsäädännön uudistuksista sekä viimeisimmistä kirjanpitolautakunnan lausunnoista.

Kouluttajana HT-tilitarkastaja Jari Etelämaa. Jarilla on yli 30-vuoden kokemus asunto-osakeyhtiöiden tilinpäätöksistä. Hän on myös kokenut taloushallinnon kouluttaja Kiinkossa.

Koulutus on tarkoitettu kaikille asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpidon, tilinpäätöksen ja verotuksen tekemisestä ja suunnittelusta vastaaville kuten toimitusjohtajille, isännöitsijöille, talouspäälliköille, kirjanpitäjille ja muille taloushallinnon ammattilaisille.

Koulutusta on toteuttamassa Kiinteistöliitto Keski-Suomen Juhlarahasto, jonka tarkoituksena on tukea koulutus-, kehitys- ja tutkimustoimintaa Keski-Suomessa. Keski-Suomessa toimivat ammattilaiset saavat alennuskoodilla TILINPÄÄTTÄJÄ2022 koulutuksen hintaan 286,00 euroa + alv 24 % (normaalihinta 550,00 euroa + alv 24 %). Alennuskoodi tulee lisätä ilmoittautumisen yhteydessä kohdassa Maksutiedot.

Yhteistyössä Kiinko ja Kiinteistöliitto Keski-Suomi.

Ilmoittautuminen päättyy 18.11.2022.

TÄSTÄ LINKISTÄ TARKEMPI OHJELMA JA ILMOITTAUTUMINEN
 

 

 Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.