Jyväskylän Rakennusmessut 17.-19.3. - taloyhtiöpaketti

17.03.2023 klo 10.00 - 19.03.2023


Asunto-osakeyhtiön hallituksen puheenjohtajalle ja jäsenille sekä isännöitsijätoimistoille Jyväskylän Paviljongissa 17.-19.3.2023.

Jyväskylän Rakennusmessuilla tavoitatte kerralla alan parhaat näytteilleasettajat rakentamisen, remontoinnin, korjausrakentamisen ja sisustamisen alalta!
Tulossa on tuttuun tapaan kaikkea mielenkiintoista ja inspiroivaa.

Rakennusmessuilta löydät mm: Arin ja Kirsin Remppacornerin, jossa työnäytösdemoja ja remppavinkkejä. Saat parhaat vinkit pihan suunnitteluun ja hoitoon Huvila & Huussi -ohjelmasta tutulta pihasuunnittelija-ammattilaiselta Kati Jukaraiselta. Seuraa ohjelmaa Rakennusmessujen nettisivuilta.

Tervetuloa tutustumaan alan uutuuksiin, ideoihin ja ratkaisuihin!

Tarjoamme taloyhtiönne hallituksellenne mahdollisuuden varata veloituksettomasti kokoustilan käyttöön lauantaille ja sunnuntaille 1 tunnin ajaksi, varaukset sähköpostilla osoitteeseen noora.bragge@paviljonki.fi

Taloyhtiöt ja isännöitsijätoimistot, nyt voitte tilata
TALOYHTIÖPAKETIN hintaan 30 € sis. ALV / hlö (norm. hinta 49 €). Paketti sisältää

  • sisäänpääsyn messuille (voimassa jokaisena messupäivänä)
  • yhden kotiruokalounaan
  • yhden kahvin + pullan
  • mielenkiintoisen ohjelman

Ilmoittakaa haluamanne määrä ja vastaanottaja (vain yksi osoite) sekä laskutusosoite ja Y-tunnus osoitteeseen noora.bragge@paviljonki.fi. Voitte laittaa tiedot sähköpostin viestikenttään tai käyttää oheista tilauslomaketta. Liput toimitetaan postitse pari viikkoa ennen tapahtumaa. Käyttämättömiä paketteja ei hyvitetä.

Tarjous on voimassa 14.2. saakka. Tämän jälkeen pääsyliput ovat ostettavissa normaalihintaan joko Rakennusmessujen nettisivulta tai ovelta.

Yhteistyössä
Jyväskylän Messut Oy
Keski-Suomen Ammatti-isännöitsijät ry
Kiinteistöliitto Keski-Suomi
Suomen Isännöintiliitto ry
 Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.