Webinaari: Yhtiökokous haltuun

18.02.2020 klo 17.00 Webinaari, Adobe Connect -verkkopalvelu

Kiinteistöliitto järjestää jäsenille Yhtiökokous haltuun - webinaarin tiistaina 18.2.2020 klo 17-19. Kouluttajina toimivat liiton apulaispäälakimies Kristel Pynnönen, talous- ja veroasiantuntija Juho Järvinen sekä kehityspäällikkö Jari Virta. Koulutus järjestetään etäyhteydellä eli voit osallistua koulutukseen mistä vain, vaikka omalta kotisohvaltasi.

Koulutuksessa käydään läpi yhtiökokoukseen liittyvää juridiikkaa, taloutta ja tekniikkaa, jotka kaikkien pitäisi tietää toimiessaan hallituksessa. Kiinteistöliiton neuvonnassa kuullaan jatkuvasti kysymyksiä, jotka liittyvät näihin perusasioihin ja tämän takia näitä tärkeitä aiheita valotetaan tässä koulutuksessa.
 

Ilmoittautuneille lähetetään pe 14.2. sähköpostia, jossa on täydelliset ohjeet ja linkki webinaariosallistumista varten 

Mikä on webinaari? Webinaari on internetissä toteutettu verkkoluento, johon osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan, älypuhelimeltaan tai tabletiltaan paikasta riippumatta. Webinaariin pääsee mukaan klikkaamalla osallistumislinkkiä, joka lähetetään sähköpostitse ennen webinaarin alkamisajankohtaa. Osallistumiseen ei tarvita mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa ei tarvita.

Webinaaria pääsee seuraamaan 100 ensin ilmoittautunutta.
Ilmoittautuminen viimeistään 13.2.2020 klo 23:59.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.