Webinaari: Hyvä hallintotapa taloyhtiöissä

01.04.2020 klo 17.00 Webinaari, Adobe Connect -verkkopalvelu

WEBINAARI ON TÄYNNÄ, ILMOITTAUDU JONOON! SAAT VIESTIN SÄHKÖPOSTIISI, JOS ETÄPAIKKA VAPAUTUU. SEURAA VIESTIN OHJEITA PAIKAN LUNASTAMISEKSI TAI VAPAUTTAMISEKSI, KIITOS.

Kiinteistöliitto Keski-Suomi ja Kiinteistöliitto Pirkanmaa järjestää jäsentaloyhtiöiden hallituksille ja isännöitsijöille Hyvä hallintotapa taloyhtiöissä - webinaarin keskiviikkona 1.4.2020 klo 17:00-18:30. Kouluttajana toimii liiton yhteysjohtaja Timo Tossavainen. Koulutus järjestetään etäyhteydellä eli voit osallistua koulutukseen mistä vain, vaikka omalta kotisohvaltasi.

Koulutuksessa saat tiedon hyvän hallintotavan sisällöstä esim.

  • Millainen on taloyhtiön hyvä hallintotapa ja kuinka se toimii?
  • Miten hallinto saadaan toimimaan avoimesti ja järkevästi?
  • Taloyhtiön hyvä hallintotapa-suosituksen tarkoitus ja soveltaminen
  • Suositukset mm. yhtiökokouksen, hallituksen ja osakkaiden osalta

Ilmoittautuneille lähetetään 30.3 sähköpostia, jossa on täydelliset ohjeet ja linkki webinaariosallistumista varten 

Mikä on webinaari? Webinaari on internetissä toteutettu verkkoluento, johon osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan, älypuhelimeltaan tai tabletiltaan paikasta riippumatta. Webinaariin pääsee mukaan klikkaamalla osallistumislinkkiä, joka lähetetään sähköpostitse ennen webinaarin alkamisajankohtaa. Osallistumiseen ei tarvita mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa ei tarvita.

Webinaaria pääsee seuraamaan 100 ensin ilmoittautunutta.
Webinaaria ei tallenneta myöhempää katselua varten.
Ilmoittautuminen viimeistään 29.3.2020 klo 23:59.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.