Webinaari: Taloyhtiön kulutusseuranta

06.10.2020 klo 17.00

Kiinteistöliitto järjestää jäsentaloyhtiöille maksuttomia koulutuksia verkossa. Webinaarit ovat avoimia kaikille jäsentaloyhtiöille koko Suomen osalta, joten onpa taloyhtiösi jäsen missä päin Suomea tahansa, niin voit osallistua tähän webinaariin.

Koulutuksessa käsitellään muun muassa seuraavia aiheita:

  • Taloyhtiön kulutustiedot ja mihin lämpöä, sähköä ja vettä kuluu (Teemu Kettunen, Motiva)
  • Mitä on kulutusseuranta, miten kulutusseurantaa voisi hyödyntää ja millä tavoin kulutusseurannan voisi toteuttaa taloyhtiössä (Petri Pylsy, Kiinteistöliitto)

Kouluttajina toimivat Kiinteistöliiton johtava asiantuntija (energia ja ilmasto) Petri Pylsy sekä Motivan Teemu Kettunen.

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään kaksi (2) vuorokautta ennen koulutusta.

Ilmoittautuneille lähetetään koulutusta edeltävänä päivänä sähköpostilla linkki, josta pääsee webinaariin sekä ohjeet webinaariosallistumista varten.

Mikä on webinaari? Webinaari on internetissä toteutettu verkkoluento, johon osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan, älypuhelimeltaan tai tabletiltaan paikasta riippumatta. Webinaariin pääsee mukaan klikkaamalla osallistumislinkkiä, joka lähetetään sähköpostitse ennen webinaarin alkamisajankohtaa. Osallistumiseen ei tarvita mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten on oltava kaiutin tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa ei tarvita. Webinaarit ovat jäsentalojen edustajille maksuttomia.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.