Webinaari: Osakkaan toiminta taloyhtiön yhtiökokouksessa

08.04.2021 klo 17.30

Yhtiökokouksessa taloyhtiön osakkaat käyttävät päätösvaltaansa eli päättävät yhdessä omistamansa asunto-osakeyhtiön asioista. Vinkkejä osakkaille omistajaoikeuksien käyttämiseen ja vaikuttamiseen taloyhtiön yhtiökokouksessa käsitellään Kiinteistöliiton järjestämässä erityisesti osakkaille tarkoitetussa webinaarissa torstaina 8.4. klo 17.30-18.30.

Koulutus käsittelee osakkaan toimintaa taloyhtiön yhtenä omistajana, valmistautumista yhtiökokoukseen, toimintaa kokouksen aikana sekä mahdollisesti myös sen jälkeen. Asunto-osakeyhtiölakiin, yleisiin kokouskäytäntöihin sekä Taloyhtiön hyvä hallintotapa -suositukseen perustuva webinaari on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Kouluttajana toimivat Kiinteistöliiton apulaispäälakimies Kristel Pynnönen sekä yhteysjohtaja Timo Tossavainen.

Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin, jonka lopussa on osallistumislinkki.

Mikä on webinaari? Webinaari on internetissä toteutettu verkkoluento, johon osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan, älypuhelimeltaan tai tabletiltaan paikasta riippumatta. Osallistumiseen ei tarvita mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten on oltava kaiutin tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa ei tarvita.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.