Jyväskylässä DNA:n kaapelitelevisio ja laajakaista jäsentaloyhtiöille puoli vuotta ilman perusmaksuja

Jyväskylässä DNA:n kaapelitelevisio ja laajakaista jäsentaloyhtiöille puoli vuotta ilman perusmaksuja

Julkaistu: 14.01.2019

DNA tarjoaa Kiinteistöyhdistyksen jäsenkiinteistöille kaapelitelevisio- ja taloyhtiölaajakaistapalvelut puoli vuotta ilman perusmaksuja DNA:n verkon saatavuusalueella Jyväskylässä.

Kiinteistöyhdistyksen jäsentaloyhtiö saa ensimmäisen 6 kuukauden ajan KTV-perusmaksun hintaan 0 €/as/kk sekä ensimmäisen 6 kuukauden ajan Valokuitu Plus Taloyhtiölaajakaistapalvelun perusmaksun hintaan 0 €/as/kk.

Taloyhtiön saama etu 6 kuukauden aikana voi olla useita satoja euroja, taloyhtiön koosta ja sen tilaamista palveluista riippuen.

Hintaetua voivat hyödyntää Kiinteistöyhdistyksen jäsenet tai jäseniksi liittyvät taloyhtiöt, jotka tekevät DNA:n kanssa palvelusopimuksen 1.1. ja 30.6.2019 välisenä aikana ja kytketään DNA:n laajakaistaiseen kaapelitelevisioverkkoon. Kytkentä voi tapahtua sovittuna ajankohtana, myös 30.6.2019 jälkeen, mutta sopimus pitää solmia ennen 30.6.2019.

6 kuukauden ilmaisen jakson jälkeen laskutus perustuu DNA:n ja taloyhtiön väliseen palvelusopimukseen ja siinä sovittuun hinnoitteluun.

Lisätietoja ja tilaukset: Mika Vilkuna, myyntipäällikkö, kiinteistötuotemyynti, DNA Oyj, puh. +358 44 044 5009, sähköposti mika.vilkuna@dna.fi

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.