Kiinteistöyhdistyksen vuosikokouksen 2019 päätöksiä

Kiinteistöyhdistyksen vuosikokouksen 2019 päätöksiä

Julkaistu: 26.03.2019

Kiinteistöyhdistyksen varsinainen kokous pidettiin 11.3. ja jatkokokous 26.3. Kokouksessa oli läsnä enimmillään 71 henkilöä, jotka edustivat 160 jäsenyhtiötä.

Kokouksessa esitettiin hallituksen kertomus yhdistyksen toiminnasta, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus vuodelta 2018. Kokous päätti vahvistaa tilinpäätöksen ja myöntää vastuuvapauden hallituksen jäsenille ja toiminnanjohtajalle.

Kokous päätti vuoden 2019 talousarviosta ja toimintasuunnitelmasta. Jäsenmaksut päätettiin pitää ennallaan. Myös hallituksen palkkiot päätettiin pitää ennallaan 2019. 

Hallituksen jäsenten lukumääräksi määrättiin 16 varsinaista jäsentä ja 2 varajäsentä. Hallituksen jäseniksi erovuoroisten tilalle valittiin Ruotsalainen Virpi (Saarijärvi), Lensu Vesa (Jyväskylä), Eräjärvi Jarmo (Jyväskylä), Pihlajasaari Jari (Jyväskylä), Huttunen Päivi (Jämsä), Franssila Tommi (Jyväskylä), Skopa-Taipalus Merja (Jyväskylä) ja Vesin Aki (Jyväskylä) kahden vuoden kaudeksi sekä Lahtinen Kalle (Jyväskylä) ja Kivenniemi Antti (Jyväskylä) yhden vuoden kaudeksi. Hallituksen varajäseniksi valittiin Mehto Lahja (Jyväskylä) kahden vuoden kaudeksi ja Kokko Sirpa (Jyväskylä) yhden vuoden kaudeksi.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Vesa Lensu ja varapuheenjohtajaksi Jari Pihlajasaari. 

Kokous päätti palauttaa yhdistyksen sääntömuutokset hallituksen valmisteltavaksi.

Kokouksessa käsitelty materiaali löytyy jäsensivuilta https://www.kiinteistoliitto.fi/jasensivut

 

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.