Kiinteistöyhdistyksen vuosikokouksen 2020 päätöksiä

Kiinteistöyhdistyksen vuosikokouksen 2020 päätöksiä

Julkaistu: 04.03.2020

Kiinteistöyhdistyksen varsinainen kokous pidettiin 3.3.2020. Kokouksessa oli läsnä enimmillään 68 henkilöä, jotka edustivat 106 jäsenyhtiötä.

Kokouksessa esitettiin hallituksen kertomus yhdistyksen toiminnasta, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus vuodelta 2019. Kokous päätti vahvistaa tilinpäätöksen ja myöntää vastuuvapauden hallituksen jäsenille ja toiminnanjohtajalle.

Kokous päätti vuoden 2020 talousarviosta ja toimintasuunnitelmasta. Jäsenmaksut ja hallituksen palkkiot päätettiin pitää ennallaan 2020. 

Hallituksen jäsenten lukumääräksi määrättiin 14 varsinaista jäsentä ja 2 varajäsentä. Hallituksen jäseniksi erovuoroisten tilalle valittiin Antti Kivenniemi (Jyväskylä), Sirpa Kokko (Jyväskylä), Kalle Lahtinen (Jyväskylä), Raimo Lahtinen (Jämsä), Arto Maijala (Jyväskylä) ja Tarja Vänskä-Kauhanen (Jyväskylä) sekä hallituksen varajäseneksi Jaakko Selin (Jyväskylä).

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Vesa Lensu ja varapuheenjohtajaksi Aki Vesin.

Kokous päätti palauttaa sääntömuutokset hallituksen valmisteltavaksi siten että yhdistyksen ylimääräinen kokous käsittelee asian 15.9.2020 mennessä. 

Kokouksessa käsitelty materiaali löytyy jäsensivuilta 

 

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.