Ylimääräinen yhdistyksen kokous 9.6.2021 käsitteli sääntömuutoksia

Ylimääräinen yhdistyksen kokous 9.6.2021 käsitteli sääntömuutoksia

Julkaistu: 10.06.2021

Kokoukseen oli ilmoitettu määräaikaan mennessä 62 jäsenyhtiötä. Lisäksi 36 jäsenyhtiötä oli ilmoittanut kantansa käsiteltäviin asioihin kirjallisesti ennakkoon.

Kokouksessa 34:ää jäsenyhtiötä edusti hallituksen puheenjohtaja, 24:ää jäsenyhtiötä hallituksen valtuuttama edustaja ja yhtä jäsenyhtiötä sen toimitusjohtaja. Kaikki osallistuivat kokoukseen etäyhteydellä (Microsoft Teams) ja äänestykset suoritettiin sähköisesti (SignSpace). 

Lopullisessa äänestyksessä hallituksen pohjaesitys sääntömuutoksista ei saanut vaadittua 3/4 kokouksessa annetuista äänistä. Siten yhdistyksen nykyiset säännöt jäävät voimaan. 

Kokouksen asialistalla oli myös kahden jäsentaloyhtiön esitys hallituksen kaikkien jäsenten ja varajäsenten erottamisesta luottamuspulan johdosta. Jäsentaloyhtiöiden edustajat kuitenkin vetivät pois esityksensä. 

Kokouksen aineisto löytyy jäsensivuilta 

 

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.