Jäsensivuille lisätty taloyhtiöille hyödyllisiä linkkejä

Jäsensivuille lisätty taloyhtiöille hyödyllisiä linkkejä

Julkaistu: 21.04.2022

Kiinteistöliitto Keski-Suomi on kerännyt jäsensivuille paljon linkkejä taloyhtiöille hyödyllisiin haku- ja tietopalveluihin.

Hakupalveluiden avulla voi etsiä taloyhtiölle esimerkiksi LVI- ja kiinteistöalan ammattilaista, sähkö- ja hissitöiden tekijää, isännöitsijää, hallitusammattilaista, tilintarkastajaa, kiinteistöarvioijaa, tavarantarkastajaa, asianajajaa ja muita palveluntarjoajia.

Listattujen sähköisten palveluiden avulla taloyhtiö voi muun muassa hakea sähkösopimusta, ilmoittaa muutoksista kaupparekisteriin, hakea luettelon asukkaista tai hankkia kiinteistön energiatodistus, kuntotarkastus, kosteusmittaus, lämpökuvaus tai ilmanvaihdon huolto.

Listatuilta sivuilta löytyy paljon hyödyllistä tietoa myös taloyhtiön verotuksesta, ARA:n avustuksista, erityisestä tarkastuksesta, henkilötietojen käsittelystä, energiatehokkuudesta, turvallisuudesta ja riitojen sovittelusta.  

Taloyhtiön hyödylliset linkit löytyvät jäsensivuilta kohdassa Työkaluja taloyhtiöille.

---

Katso tästä kuvasta mistä Työkaluja taloyhtiöille -osio löytyy jäsensivuilla:

 

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.