Keski-Suomen Kiinteistöviesti 1/2023 ilmestynyt

Keski-Suomen Kiinteistöviesti 1/2023 ilmestynyt

Julkaistu: 01.03.2023

Keski-Suomen Kiinteistöviesti 1/2023 postitetaan jäsentalojen edustajille tämän viikon aikana. Posti- ja logistiikka-alan työtaistelutoimien takia lehden jakelu saattaa viivästyä, mutta lehden verkkoversio on luettavissa sivuiltamme.

Uusi Kiinteistöviesti sisältää juttuja mm. vastikerästien perinnästä, taloyhtiöiden kuntosaleista ja asiakirjojen arkistoinnista. Näin yhtiökokouskauden ollessa aluillaan lehdessä kerrataan 10 keskeistä asiaa yhtiökokouksista. Lehden pääjuttuna on syksyllä tehtävässään aloittaneen Jyväskylän kaupungin johtavan rakennustarkastaja Mikko Holmbergin haastattelu.

Kiinteistöliitto Keski-Suomi täyttää tänä vuonna 120 vuotta. Tämä näkyy myös tämän vuoden Kiinteistöviestien sisällössä. Juhlavuoden ensimmäisessä lehdessä Jussi Jäppinen luo katsauksen Jyväskylän kaupunkirakenteen kehittymiseen 120 vuoden aikana. 

Uudistimme myös hieman lehden rakennetta. Lehden alussa pääkirjoitusaukeamalla on nyt kiinteistöaiheisia uutisia Keski-Suomesta. Kaikki yhdistyksen asiat puolestaan on keskitetty lehden viimeiselle aukeamalle.  

Keski-Suomen Kiinteistöviesti postitetaan kaikille yhdistykseemme kuuluvien taloyhtiöiden hallitusten jäsenille ja muille henkilöille, joiden tiedot ovat jäsenrekisterissämme. Jos et saa paperilehteä tai saat lehden, vaikka et enää ole taloyhtiön hallituksessa tai muissa luottamustehtävissä, ilmoitathan siitä meille niin tarkistamme tietosi jäsenrekisteriin. 

Näköislehti on luettavissa jäsensivuilla ja tästä linkistä

 

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.