Kaikki kevään 2020 tapahtumamme peruttu

Kaikki kevään 2020 tapahtumamme peruttu

Julkaistu: 13.03.2020

Kiinteistöliitto Keski-Suomen järjestämät paikalliset tapahtumat on peruttu kevään 2020 osalta koronavirusepidemian vuoksi.

Taloyhtiön turvallisuusilta Jyväskylässä 18.3. ja kaikki muut paikalliset tapahtumamme on peruttu 13.3. alkaen. Näin pyrimme omalta osaltamme auttamaan koronaepidemian leviämisen hidastamisessa.

Peruutetut tapahtumat järjestetään myöhemmin ilmoitettavina ajankohtina.

Lisätietoa koronavirusepidemiasta Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta.

 

Osallistu webinaareihin

Webinaarit eli verkkokoulutukset ovat helppo tapa kouluttautua etäyhteyden avulla vaikka omasta kodista käsin tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Seuraava webinaari Kiinteistöliitto Keski-Suomen jäsenille on Hyvä hallintotapa taloyhtiössä keskiviikkona 1.4.2020. Lue lisää webinaarista täältä

Tulevista webinaareista tiedotamme tapahtumakalenterissamme sekä sähköpostitse jäsenillemme. Webinaarissa käytetty aineisto tulee nähtäväksi jäsensivullemme.

Jäsensivuiltamme löytyy myös runsaasti koulutusvideoita ajankohtaisista aiheista. 

Tarjolla myös maksuttomia verkkokursseja

Kiinteistöliitto Keski-Suomen jäsenyhtiöiden edustajat saavat käyttöönsä maksutta verkkokurssit Hyväksytty taloyhtiön hallituksen jäsen (HTHJ), Hallituksen puheenjohtajana taloyhtiössä HTHJPLUS sekä Toiminnantarkastuksen perusteet. 

Laadukkaat verkkokurssit ovat Kiinteistöliiton ja Kiinteistöalan kustannuksen tuottamia. Verkkokurssit auttavat sekä konkareita että keltanokkia taloyhtiön hallitustyöskentelyssä. Lue lisää verkkokursseista

 

Pahoittelemme tapahtumien peruuntumisesta aiheutuvaa harmia!

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.