Keski-Suomen Kiinteistöyhdistys ry:n hallituksen jäsenet 2022-2023

Vesa Lensu, puheenjohtaja

Lakimies, varatuomari, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja, Jyväskylä

"Olen toiminut kuusi vuotta Keski-Suomen Kiinteistöyhdistyksen hallituksen puheenjohtajana ja Suomen Kiinteistöliiton hallituksessa sekä kolme vuotta Kiinteistöliiton työvaliokunnassa, joten paikallinen ja valtakunnallinen toiminta on minulle tuttua.

Juristin koulutus, 30 vuoden ammatin harjoittaminen sekä tuhannet hoidetut toimeksiannot antavat vahvan pohjan, sekä paikallisen kiinteistöyhdistyksen että Kiinteistöliiton tehtävien hoitamiseen." 

Sähköposti vesa.lensu(at)gmail.com

 

Jaakko Selin, varapuheenjohtaja

Yrittäjä, tradenomi (AMK), kaupunginvaltuutettu, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja, Jyväskylä

"Taloyhtiöiden hallituksesta ja puheenjohtajuudesta on vuosien kokemus ja taustaa on myös liikekiinteistöjen puolella. Tunnen kaavoituksen kiemurat, maakunnan tulevaisuuden suunnitelmat ja syntyperäisenä on vahva tahto vaikuttaa oman maakunnan asioihin. Toimin myös yrittäjänä sekä Jyväskylän kaupunginhallituksen puheenjohtajana."

Facebook: @SelinJaakko

Instagram: @selinjaakko    

Twitter: @JaakkoSelin 

Sähköposti jaakko(at)selin.info 

 

Antti Kivenniemi

KTM, näyttötutkintomestari, LEAN-asiantuntija, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja, Jyväskylä

"Minulla on yrittäjänä monipuolinen johtajuus-, koulutus- ja konsultointiosaaminen, jotka ovat hyödyksi toimiessani eri taloyhtiöissä ja yhdistyksissä hallituksen puheenjohtajana, hallituksen jäsenenä sekä toiminnantarkastajana.

Taloyhtiöissä kannustan pitkäjänteiseen suunnitelmallisuuteen, joka edistää kiinteistönpitoa, helpottaa päätöksentekoa sekä parantaa yhteishenkeä."

 

Maria Kiviaho 

Sairaanhoitaja ja Jyväskylän Rintamamiesveteraanien Asuntosäätiön toimitusjohtaja, taloyhtiön hallituksen jäsen, Jyväskylä

"Haluan kannustaa taloyhtiöitä kokonaisvaltaiseen pitkäjänteiseen suunnitelmallisuuteen, joka tuo avoimuutta, selkeyttä, turvallisuutta, kustannustehokkuutta ja etukäteistietoa osakkaille vuokralaiset mukaan lukien.

Hyvän hallinnon lisääminen ja osakkaiden yhdenvertaisuuden toteutuminen ovat kantavia voimia yhteisöllisyyteen ja yhteishenkeen. Kestävän kehityksen ja ekologisuuden ratkaisut taloyhtiöissä ovat kiinnostuksen kohteitani."

  

 

Tuure Kolehmainen

Varatuomari, Oikeustieteen maisteri ja humanististen tieteiden kandidaatti, taloyhtiön hallituksen jäsen, Jyväskylä

Asunto-osakeyhtiön hallituksen jäsen, Suomalaisen Lakimiesyhdistyksen Keski-Suomen paikallisosaston hallituksen jäsen, Lakimiesliiton tulevaisuusvaliokunnan jäsen. 

"Haluan tuoda juridista osaamistani yhdistyksen hyväksi ja vaikuttaa erityisesti hyvän hallinnon toteutumiseen. Olen aiemmin käräjätuomarina toimiessani ymmärtänyt myös kohtuuden ja objektiivisuuden merkityksen ja pyrin omalla toiminnallani edistämään sovinnollisuutta sekä ongelmien ennaltaehkäisemistä. Nuoremman sukupolven edustajana haluan myös olla pohtimassa digitaalisuuden mahdollisuuksia tätäkin toimialaa koskien."

 

Raimo Lahtinen

Yrittäjä, LVI- ja turvallisuuspalvelut, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja, Jämsä

"Minulla on 20 vuotta kokemusta taloyhtiöiden hallituksessa työskentelystä ja myös useamman hallituksen puheenjohtajuudesta.

Maakunnissa taloyhtiöiden haasteet ovat erilaisia, tuon Kiinteistöyhdistykseen erityisesti Jämsän seudun jäsentaloyhtiöiden näkökulmaa."

 

Arto Maijala

Konsultti, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja, Jyväskylä

"Minulla on pitkä kokemus taloyhtiöiden ja yritysten aktiivisesta ja vastuullisesta kehittämisestä hallitustyön näkövinkkelistä. Tällä hetkellä olen kahden taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja. Keski-Suomen Kiinteistöyhdistyksen hallituksessa pyrin yhdessä muiden kanssa edistämään taloyhtiöiden toimintaa.

Olen myös pk-yritysten hallitustoimintaa kehittävän yhdistyksen, Hallituspartnerit Keski-Suomi ry:n, hallituksen puheenjohtajana."

 

Virpi Ruotsalainen

Projektisihteeri, tradenomi (AMK), taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja, Saarijärvi

"Pitkäaikainen kiinnostus asunto-osakeyhtiöiden hallinnoinnista ja kokemus puheenjohtajana luo perustan asiantuntijana hallituksessa toimimiselle.

Pienempien, Jyväskylän ulkopuolisten paikkakuntien, erityisesti Saarijärven alueen jäsenten edunvalvonta ja näkökulmien viestintä on toimimiseni keskiössä."

  

Tero Tilus

FM, matematiikka, tietotekniikka, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja, Jyväskylä

"25 vuoden työurallani ohjelmistoalalla olen perustanut kaksi yritystä, toiminut tutkijana ja projektipäällikkönä alan akateemisen tutkimuksen parissa, ohjelmistokehitystehtävissä tuotetaloissa ja nyt keskijohdon tehtävissä IT-konsulttiyrityksessä.

Harrastustoiminnan puolella hallitustyöskentely on tullut tutuksi eri kulttuuri-, urheilu- ja kansalaisoikeusjärjestöissä.

Olen toiminut as oy hallitusten puheenjohtajana 15 vuoden ajan ja tällä hetkellä olen kolmen asunto-osakeyhtiön hallituksen jäsen, joista kahdessa puheenjohtajana.

Ylläpidän valtakunnallista "Taloyhtiöiden hallitusten jäsenet" -Facebook-ryhmää yhdessä kolmen muun henkilön kanssa.

Haluan antaa yhdistyksen käyttöön omat vahvuuteni, pitkän kokemuksen ohjelmistoalalta ja tutkijan työstä. Haluan kehittää yhdistystä palvelemaan jäseniään yhä paremmin."

 

Aki Vesin

Laskentamerkonomi, talousalan asiantuntija, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja, Jyväskylä

"Minulla on ammattitutkinnot rakentamisesta, taloushallinnosta ja johtamisen erikoistutkinto, kokemusta eri yritysten hallitustyöskentelystä (HHJ) sekä useita taloyhtiöiden hallitusjäsenyyksiä ja puheenjohtajuuksia.

Haluan osaltani tuoda yhdistyksen hallitukseen jäsenten näkökulmaa sekä verotukseen liittyvää osaamistani koko yhdistyksen toimintaan."

  

Minna Pusa, varajäsen

Yrittäjä, KTM, taloyhtiön hallituksen jäsen, Jyväskylä

"Luonteeltani olen perusteellinen, vastuullinen, aktiivinen ja uusille mahdollisuuksille utelias. Pyrin vaikuttamaan, että hallitukset löytävät tarjolla olevan tiedon ja pystyvät käyttämään osaamistaan entistä paremmin taloyhtiön suunnitelmalliseen kehittämiseen. Lisäksi haluan edistää taloyhtiöiden hallitustyötä ja tuoda jäsenille varmuutta siihen."

 

Mikko Hildén, varajäsen

LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja, yrittäjä, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja, Jyväskylä

"Kokemusta kiinteistönvälitysalalta minulla on n. 10 vuoden ajalta, viimeisimmät neljä vuotta yrittäjänä. Työssäni tutuksi ovat tulleet toki kymmenet eri taloyhtiöt, "peeteeässät", 5-vuotisselvitykset, hoitovastikkeet, rahoitusvastikkeet ja niiden tuloutukset, eri isännöitsijät, sijoitusasunnot ja asuntosijoittajat, putkirempat, kuten myös omakotitalokiinteistöt, tontit sekä myös uudiskohteet.

Toimin myös kaupanvahvistajana yli 300 vahvistamani luovutuksen kokemuksella, joista suurin osa perinteisiä omakotitalokauppoja, mutta mukana myös laadittuja/vahvistettuja lahjakirjoja sekä kiinteistöjen jakoja. Laadin tilauksesta myös kauppakirjoja, ja arviolausuntoja ja -kirjoja. Seuraan alaa aktiivisesti, ja olen suorittanut myös HTHJ sekä HTHJPLUS -verkkokurssit. Olen Suomen Kiinteistöarviointiyhdistyksen jäsen sekä mukana Suomen Vuokranantajissa ja BNI -toiminnassa.

Uskon, että pystyn tuomaan yhdistyksen toimintaan mukaan vahvasti näkemystä omalta alaltani sekä asunnon omistajien vinkkelistä."

 

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.