Keski-Suomen Kiinteistöyhdistys ry:n hallituksen jäsenet 2024-2025

Vesa Lensu, puheenjohtaja

Lakimies, varatuomari, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja, Jyväskylä

"Olen toiminut kuusi vuotta Keski-Suomen Kiinteistöyhdistyksen hallituksen puheenjohtajana ja Suomen Kiinteistöliiton hallituksessa sekä kolme vuotta Kiinteistöliiton työvaliokunnassa, joten paikallinen ja valtakunnallinen toiminta on minulle tuttua.

Juristin koulutus, 30 vuoden ammatin harjoittaminen sekä tuhannet hoidetut toimeksiannot antavat vahvan pohjan, sekä paikallisen kiinteistöyhdistyksen että Kiinteistöliiton tehtävien hoitamiseen." 

Sähköposti vesa.lensu(at)gmail.com

 

Jaakko Selin, varapuheenjohtaja

Toimitusjohtaja, tradenomi (AMK), kaupunginvaltuutettu, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja, Jyväskylä

"Taloyhtiöiden hallituksesta ja puheenjohtajuudesta on vuosien kokemus ja taustaa on myös liikekiinteistöjen puolella. Työskentelen Jyväskylän Kauppalaisseuran Säätiön toimitusjohtajana. Tunnen kaavoituksen kiemurat, maakunnan tulevaisuuden suunnitelmat ja syntyperäisenä on vahva tahto vaikuttaa oman maakunnan asioihin. Toimin myös yrittäjänä sekä Jyväskylän kaupunginvaltuuston varapuheenjohtajana."

Facebook: @SelinJaakko

Instagram: @selinjaakko    

LinkedIn: @Jaakko Selin

X: @JaakkoSelin

Sähköposti jaakko(at)selin.info 

 

Antti Kivenniemi

KTM, näyttötutkintomestari, LEAN-asiantuntija, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja, Jyväskylä

"Minulla on yrittäjänä monipuolinen johtajuus-, koulutus- ja konsultointiosaaminen, jotka ovat hyödyksi toimiessani eri taloyhtiöissä ja yhdistyksissä hallituksen puheenjohtajana, hallituksen jäsenenä sekä toiminnantarkastajana.

Taloyhtiöissä kannustan pitkäjänteiseen suunnitelmallisuuteen, joka edistää kiinteistönpitoa, helpottaa päätöksentekoa sekä parantaa yhteishenkeä."

 

Maria Kiviaho 

Sairaanhoitaja ja Jyväskylän Rintamamiesveteraanien Asuntosäätiön toimitusjohtaja, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja, Jyväskylä

"Haluan kannustaa taloyhtiöitä kokonaisvaltaiseen pitkäjänteiseen suunnitelmallisuuteen, joka tuo avoimuutta, selkeyttä, turvallisuutta, kustannustehokkuutta ja etukäteistietoa osakkaille vuokralaiset mukaan lukien.

Hyvän hallinnon lisääminen ja osakkaiden yhdenvertaisuuden toteutuminen ovat kantavia voimia yhteisöllisyyteen ja yhteishenkeen. Kestävän kehityksen ja ekologisuuden ratkaisut taloyhtiöissä ovat kiinnostuksen kohteitani."

 

Virpi Ruotsalainen

Projektisihteeri, tradenomi (AMK), taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja, Saarijärvi

"Pitkäaikainen kiinnostus asunto-osakeyhtiöiden hallinnoinnista ja kokemus puheenjohtajana luo perustan asiantuntijana hallituksessa toimimiselle.

Pienempien, Jyväskylän ulkopuolisten paikkakuntien, erityisesti Saarijärven alueen jäsenten edunvalvonta ja näkökulmien viestintä on toimimiseni keskiössä."

Tero Tilus

FM, matematiikka, tietotekniikka, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja, Jyväskylä

"25 vuoden työurallani ohjelmistoalalla olen perustanut kaksi yritystä, toiminut tutkijana ja projektipäällikkönä alan akateemisen tutkimuksen parissa, ohjelmistokehitystehtävissä tuotetaloissa ja nyt keskijohdon tehtävissä IT-konsulttiyrityksessä.

Harrastustoiminnan puolella hallitustyöskentely on tullut tutuksi eri kulttuuri-, urheilu- ja kansalaisoikeusjärjestöissä.

Olen toiminut as oy hallitusten puheenjohtajana 15 vuoden ajan ja tällä hetkellä olen kolmen asunto-osakeyhtiön hallituksen jäsen, joista kahdessa puheenjohtajana.

Ylläpidän valtakunnallista "Taloyhtiöiden hallitusten jäsenet" -Facebook-ryhmää yhdessä kolmen muun henkilön kanssa.

Haluan antaa yhdistyksen käyttöön omat vahvuuteni, pitkän kokemuksen ohjelmistoalalta ja tutkijan työstä. Haluan kehittää yhdistystä palvelemaan jäseniään yhä paremmin."

 

Marko Vanninen

Yrittäjä, K-Ruokakauppias, taloyhtiöiden hallituksen jäsen, Jyväskylä

"Taloyhtiöiden hallitustyöskentelystä ja puheenjohtajuudesta kokemusta jo vuosikymmenen ajalta. Tällä hetkellä mukana muutamassa hallituksessa. Omaan näkemystä ja kokemusta myös liikehuoneistojen suhteen.

Kaikissa toimissani kannustan hyvään suunnitteluun ja varautumiseen.

Haluan tuoda oman osaamiseni liiton käyttöön sekä oppia muilta uusia asioita, joista varmaankin on elämässä vielä hyötyä. Elämä kun on jatkuvaa oppimista."

Aki Vesin

Laskentamerkonomi, talousalan asiantuntija, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja, Jyväskylä

"Minulla on ammattitutkinnot rakentamisesta, taloushallinnosta ja johtamisen erikoistutkinto, kokemusta eri yritysten hallitustyöskentelystä (HHJ) sekä useita taloyhtiöiden hallitusjäsenyyksiä ja puheenjohtajuuksia.

Haluan osaltani tuoda yhdistyksen hallitukseen jäsenten näkökulmaa sekä verotukseen liittyvää osaamistani koko yhdistyksen toimintaan."

  

Minna Pusa, varajäsen

Yrittäjä, KTM, taloyhtiön hallituksen jäsen, Jyväskylä

"Luonteeltani olen perusteellinen, vastuullinen, aktiivinen ja uusille mahdollisuuksille utelias. Pyrin vaikuttamaan, että hallitukset löytävät tarjolla olevan tiedon ja pystyvät käyttämään osaamistaan entistä paremmin taloyhtiön suunnitelmalliseen kehittämiseen. Lisäksi haluan edistää taloyhtiöiden hallitustyötä ja tuoda jäsenille varmuutta siihen."

 

Maarit Viljamaa, varajäsen

Rakennusinsinööri, yrittäjä, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja, Jyväskylä

"Olen ollut rakennusalalla suunnittelijana ja asiantuntijana Suomen suurimmissa konsulttitoimistoissa. Vuonna 2018 perustin oman yritykseni, joka tekee rakenne -ja elementtisuunnittelua niin uudis- kuin korjausrakentamiseen. Lisäksi tarjoan asiantuntijapalveluita ja -lausuntoja.

Tuon hyvää pitkän linjan alan osaamista useammasta näkökulmasta yhdistyksen hallitukseen. Olen määrätietoinen ja teen töitä kauaskantoisesti ajatellen, useasta näkökulmasta pohtien. Haluan edistää taloyhtiöiden hallitusten työskentelyä ja ymmärrystä omista vastuistaan sitä kautta edistää taloyhtiöiden huollon ja ylläpidon merkitystä rakennusten elinkaaressa ja sitä kautta ylläpitää rakennusten arvoa."

 

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.